kud u maglu Simoviću Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 (edited) dobio sam papirno uptstvo i pročitao/preleteo ga pre nego sam ih zvao Edited January 9, 2017 by kud u maglu Simoviću
vememah Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 (edited) I šta bi na kraju, imaš li na daljincu dugme Fav koje sam zaokružio na slici? Edited January 9, 2017 by vememah
kud u maglu Simoviću Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 ne. evo okačio sam sliku daljinca u međuvremenu da bi došao do fav kanala, moram da uđem u options, pa da aktiviram željenu listu, to potvrdim na ok, pa izađem na back mislim™ jebo listu favorita, lakše mi da upamtim tih desetak kanala na kom su broju telekom tj. iptv i uh tom domenu šije za 3 koplja, a nisam verovao da je to moguće
vememah Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 (edited) Tek sad videh da si u međuvremenu gore okačio sliku, bizarno da daju različit daljinac od onog iz uputstva i pride još obogaljen za nekoliko funkcija. Ja bih tražio da mi donesu onaj iz uputstva uz objašnjenje zašto mi treba, verovatno 90% korisnika ne pravi svoje liste pa takva nedokumentovana svinjarija najčešće prolazi bez posledica. Edited January 9, 2017 by vememah
maheem Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 hehe moj je ovakav:i jebeno ću da mu izvadim "radio" dugme koje malo malo pa greškom stisnem
kud u maglu Simoviću Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 uputstvo je kompatibilno sa daljinskim, al mi je idiotski da tražim pola sata željeni kanal ne samo zbog ovoga meni im je totalno neprijateljski nastrojen
boshoku Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 znajući mnoge korisnike ikoma, radijus vektora i inih, sbb je za tri koplja bolji, i spram ponude, i korisničkog servisa - meni net najbitniji doduše, sbb je valjda kupio ikom
vememah Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 uputstvo je kompatibilno sa daljinskim Jedino što uputstvo sa tvojim daljinskim za D3i ne postoji na sajtu koji bi morao da bude izvor relevantnih informacija za sve korisnike (pa onaj ko se tu informiše uopšte ne zna da ima više verzija daljinskih) jer čemu inače služi taj odeljak s korisničkom dokumentacijom? Možeš da napraviš full listu omiljenih sa (skoro) svim kanalima i onda da samo nju koristiš, ali ako ti se prijemnik toliko zaglupi da je potreban fabrički reset, ostaćeš bez nje, tako da je poželjno da je ufotkaš ili zapišeš kako bi sledeći put mogao ponovo da je napraviš. U svakom slučaju, ja bih probao da ih cimam da mi daju daljinski sa Fav dugmetom.
kud u maglu Simoviću Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 to onda znači da moram da menjam i risiver. neka hvala. moje iskustvo sa kablovsko/internetskim distributerima u srbiji mi govori da je najbolje sa njima nemati previše dodira. samo najneophodnije. doduše to se odnosi i na sve javne službe u domovini porodica bistrih potoka da budem, al u ful konzumerskom modu
vememah Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 (edited) Pa ti uopšte nemaš Albis iz linkovanog uputstva? Nisam čuo da su davali dve vrste prijemnika. Edited January 9, 2017 by vememah
kud u maglu Simoviću Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 prijemnik je albis, bar tako piše na njemu ali je daljinski novi, izgleda
Jeremija Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Konačno mi SBB uključio novi paket, nadam se da će sledeći put sve mnogo brže da ide - http://www.speedtest.net/my-result/5954669502 Inače je ironija da će ovaj (mnogo bolji) paket mnogo manje da me košta jer sam ranije imao onaj Super HD Mix XL po automatizmu.
boshoku Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 meni ovo sasvim dovoljno za sve, no, kapiram da ima ljudi kojima potrebe nalažu i više http://www.speedtest.net/result/5954713672.png
stoka Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 (edited) Nekada su izlazili magazini koji su se bavili kablovskom i satelitskon televizijom. Postoji li možda neka novina, nedeljni TV vodič kroz popularne kablovske kanale? Ili, ima li na netu negde na jednom mestu neki pregledan i pouzdan dnevni i nedeljni TV-vodič? Hvala ... Edited January 10, 2017 by stoka
boshoku Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Nekada su izlazili magazini koji su se bavili kablovskom i satelitskon televizijom. Postoji li možda neka novina, nedeljni TV vodič kroz popularne kablovske kanale? Ili, ima li na netu negde na jednom mestu neki pregledan i pouzdan dnevni i nedeljni TV-vodič? Hvala ... ovo je ok http://tvprofil.net/
Recommended Posts