Jump to content
IGNORED

Ljaptop

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Nije za mene, za burazera je. 

Biće mu dosta i ovih 8 :fantom:

Hvala

Posted

Jutros mi šalje neki Dell VOSTRO 3500. Ista konfiguracija, al nov sa garancijom. Za keš je 60k. 

Rekoh mu da proda jednu sliku i da kupi najjaču moguću mašinu i miran je narednih 10godina. Jebeni umetnici :covid19:

• Haha 1
  • 2 weeks later...
Posted

Ima li neko neku preporuku za neke budget 13-14 lagane varijante. Znači ne mora jakošć™ koliko mobilnost, da ne odvaljuje rame i leđa.

Posted
14 minutes ago, James Marshall said:

Ima li neko neku preporuku za neke budget 13-14 lagane varijante. Znači ne mora jakošć™ koliko mobilnost, da ne odvaljuje rame i leđa.

Nov ili polovan? Budget?

Posted
13 minutes ago, radisa said:

Nov ili polovan? Budget?

Pa da nije >500 recimo. Nov/polovan manje bitno

Posted
5 minutes ago, James Marshall said:

Pa da nije >500 recimo. Nov/polovan manje bitno

Gledaj na kupujem prodajem neki Lenovo X seriju, X260, X270...

12.5 inča ekran, idu sa8 GB, možeš da mu dokupiš još 8, recimo, ovako nešto...

https://www.kupujemprodajem.com/kompjuteri-laptop-i-tablet/laptopovi/lenovo-thinkpad-x260-i7-6500u-ram8gb-ssd-250gb/oglas/130411444

Meni je Lenovo X serija najbolji mali laptop koji sma imao...

Za 500€ novo, nema bog zna šta...

• Hvala 1
Posted

Ma ovo je priča yt/word, apsolutno ništa jako, samo da može da se nosa svaki dan, za ozbiljnije stvari tu je desktop

Posted
17 minutes ago, James Marshall said:

Ma ovo je priča yt/word, apsolutno ništa jako, samo da može da se nosa svaki dan, za ozbiljnije stvari tu je desktop

Svejedno, uzmi neki iz te x serije, mozda i stariji, baterije i tim prastarim modelim drže nenormalno... 

• Hvala 1
  • 2 weeks later...
Posted

sad videh ovo. nekako mi prejeftino (mislim na cenu, ne cena/kvalitet)

Posted
8 hours ago, djordje geprat said:

sad videh ovo. nekako mi prejeftino (mislim na cenu, ne cena/kvalitet)

ne vredi ni toliko, otvoris 3 prozora i dobre su sanse da ti eksplodira

Posted

64 GB SSD, premalo je to bas bas. Da je 128/256 bila bi ovo lepa kupovina, da cuvam dokumenta i uspomene na njemu. Ovako je precenjen, stavise, ne vredi ovo 35k. 

Posted

ma kakav god da je, cpu za taj laptop je izašao pre 5,5 godina, što znači da je i on bar 5 godina star, da je toliko proveo po magacinima ili još gore na polici u nekoj radnji, uključen...

- ovo objašnjava i to da ima samo 64 GB ssd, to je stvarnih 59 GB, to će se prepuniti za čas...

- 4GB DDR3 RAM-a jedva da je dovoljno za surf po net-u a kamoli za nešto više

- jedino da se kupi pa da se na kupujmprodajem nađe neki core i5 cpu i ako je moguće dokupi još 4 GB RAM-a

- sada sam proverio za taj soket nisu izašli core i procesori, samo celeroni i pentiumi koji se polovni ne mogu naći kod nas