אַף אֶחָד Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 3 hours ago, Aleksija said: hvala jos jednom, drugari! samo su svi 14 incha? Ovi gore pomenuti mislim da jesu.
Time Crisis Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 3 hours ago, Aleksija said: hvala jos jednom, drugari! samo su svi 14 incha? Koliko treba da budu?
Aleksija Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 22 minutes ago, Time Crisis said: Koliko treba da budu? sad mi glupo da kazem, ali veci
Time Crisis Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 3 minutes ago, Aleksija said: sad mi glupo da kazem, ali veci 15" ili 17"?
אַף אֶחָד Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Onaj prvi koji su postovala je bio 14", pa smo se valjda poveli za tim. Sta ce ti bas15? Mislim, izmedju 14 i 15 nije neka razlika. Ako ti treba za neku grafiku ili lakse citanje, uzmes externi monitor. Ako nemas neki poseban razlog, a planiras da ga nosis naokolo, pa makar i po kuci, 14 je uglavnom znatno laksa - i bukvalno i za hendlovanje. Sorry, ako pitam too much.
Aleksija Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 ne, ne, hvala - navika, najverovatnije. mislim da sam uvek imala 15".
radisa Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 1 minute ago, Aleksija said: ne, ne, hvala - navika, najverovatnije. mislim da sam uvek imala 15". Ako nisi još kupila, pogledaj ovo https://www.laptopplaza.rs/racunari/laptopovi-cene/lenovo-ideapad-5-14-laptop-11th-gen-intel-core-i5-1135g7-16gb-512gb-ssd-14fhd-w10-isporuka-odmah-uskoro.html Jeste da je 14, ali je za ono drugo zverko... 1
Aleksija Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 e, hvala, nisam jos pazarila, jos cu da razgledam neko vreme. odoh da pogledam
אַף אֶחָד Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 20 minutes ago, Aleksija said: ne, ne, hvala - navika, najverovatnije. mislim da sam uvek imala 15". Ja dosta nosim komp na ledjima ili u rukama naokolo i svakih 100 g mi znaci. A za ekran, stvarno, 14 ili 15 nije neka razlika. Jedino ako ti ne treba ona numericka tastatura sa strane (mene ona pakleno nervira i usporava mi kucanje - imam i desktop tastaturu bez nje).
Aleksija Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 hm, ja ga ne nosam toliko okolo... a ipak mislim da bi mi bilo tesko da se naviknem.
אַף אֶחָד Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 37 minutes ago, Aleksija said: hm, ja ga ne nosam toliko okolo... a ipak mislim da bi mi bilo tesko da se naviknem. Ok, fair enough. Sve sto smo pisali za 14, vazi i za 15. Kad budes imala kandidate, javi, pa da glasamo! 1
Aleksija Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 e drustvo, evo izvestaja: prvo duze razgledanje, pa pokusaji kupovine - najmanje 20 izabranih laptopova nije bilo na stanju kada sam pokusala da ih kupim. onda uspem da ulovim jedan dell, pa on stigne, pa odmah baterija ne radi, pa vratim, pa cekam, pa mi vrate pare... relativno brzo, koliko je to moguce. pa onda opet gledanje, pa opet nisu na stanju ni oni koji su bili u stanju pre 10 dana. na kraju sam bila u fazonu daj sta das, i uzela ovo https://gigatron.rs/laptop-racunari/lenovo-ideapad-3-15iil05-81we008vya-389226 bukvalno je presudilo to sto sam u telenoru izvukla dan pre popust od 18% na gigatron kupovinu, pa sam otisla u radnju i uzela ono sto su imali, a iole je odgovaralo. za sada sam zadovoljna, brz je i ugodan za rad. plastika je nikakva, moram biti pazljiva, svi kazu, a i ja mislim. lose vreme za kupovinu laptopa, definitivno. stresan posao, bar iz moje pozicije. 1
Sandradjer Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 @Aleksija Ja odustala od kupovine. Dobila sam ovde preporuke neke, nisu ih imali. Probrala jos nekoliko u onlajn razgledanju, nisu imali na stanju (sve na razlicitim mestima). Mrzelo me vise da se bavim time. Ovaj tvoj deluje bas lepo, da te sluzi dobro :). Bordo? Da li je sa ili bez OS? I da li si dobila lazy bag?
Recommended Posts