Talladega Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Zato sto ih niko nebi kupovao kad bi kostali kao u Evropi. :D
nexus13 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Generalno su u SAD kola jeftinija. Nije mi samo jasno zašto evropska tamo koštaju manje nego ovde.za hyundai bas i ne znam, ali masa luksuznih proizvodjaca svoje modele sklapa tamo, tako da nemaju neke namete, ali pouzdano znam da je godisnji porez za dobra Evropska kola zastrasujuc...
nesha taxista Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 (edited) Opet, u Evropi koštaju još više.Kad Japanci žele da povlađuju američkom ukusu, onda dobijemo nešto ovako:Honda Ridgeline, nije baš previše cenjen tamo. Edited February 17, 2008 by nesha taxista
Talladega Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Opet, u Evropi koštaju još više.Kad Japanci žele da povlađuju američkom ukusu, onda dobijemo nešto ovako:Honda Ridgeline, nije baš previše cenjen tamo.Nije popularan jer je katastrofalno uradjen.Uzeli platformu minivana i na njoj hteli da naprave pickupa. Samo V6 motor (sa malo obrtnog momenta) cija je maksimalna vuca svega 5,000 lbs (oko 2,200 kg), mala prikolica, nema bas nikakve off-road mogucnosti, a i poprilicno je skup (pocetna cena oko $28,000).
Talladega Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Ali Ridgeline nije nimalo smesan pickup koliko je Subaru Baja bio.
nesha taxista Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Pre bih uzeo Subaru, ali džaba, ne prave ga više. Čini mi se da sam negde video i sa solo kabinom.
bags Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 (edited) Sta mislite o Citroen C-Crosser-u ?Dobio zanimljivu ponudu ,ali se neckam jer im je ovo prva serija. Edited May 23, 2008 by bags
Time Crisis Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Imaš ovde par mišljenja ako ti engleski nije problem:http://www.whatcar.co.uk/car-review-readers.aspx?RT=2757Sve zavisi koliko je dobra ta ponuda. :)
bags Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ovdje u Becu model 2.4 SX (170 ks ,benzin) kosta 34.900 ?.U toku je akcija za 31.900 ?, a zaposleni u firmi gde radim dobijaju mogucnost da plate na 3 rate (rok 6 god bez kamata!).Sutra cu ici do salona da ugovorim probnu voznju i vidim na sta lici iz prve ruke.
Razzmatazz Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 (edited) Sta mislite o Citroen C-Crosser-u ?Dobio zanimljivu ponudu ,ali se neckam jer im je ovo prva serija.Jeste njima prva serija, ali nije Mitsubishiju. Dakle, to je Outlander v2.0 sa Citroenovom maskom. U toj drugoj generaciji Outlandera je Mitsubishi ispravio i ispeglao bubice iz prve Outlander serije. Na isti način Mitsubishi pravi i Peugeot 4007, kao prvi Pežoov SUV (oba francuza se prave u Japanu). Prednost modela sa Citroenovom maskom je u tome što u slučaju dizel izvedbe u njega ide Citroenov HDi motor, koji je jači i bolji od VW dizel motora koji se ugrađuje u Mitsubishijev dizel Outlander. Dakle, u slučaju dizelaša... Citroen, a u slučaju benzinca... Mitsubishi. Edited May 26, 2008 by Razzmatazz
Lancia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 kazu da ih je ovaj beli "dziber" (kako ga zlobnici zovu), odvalio na testu. tz tz tz.
Recommended Posts