Božo Crveni Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Greota je da ovakav topik dangubi danima, pa (premda sam novajlija) predlažem da malo oživimo temu. Čije postere ste lepili na zid? Ja imao Dražena i Birda.
Jimmy Kowalski Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 MJ ubedljivo najvise, nekoliko Magica i Birda, Pippen, Grant, Mailman, Worthy, Scott, Ewing, Wilkins, BArkley, Dream Team, Mourning (iz Georgetown dana)... Od nasih DIvac najvise, Kukoc, Pecarski, Sale, Palja...
Ivo Petović Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Kukoč i Radja, tj Kukoč, ali bio je i jedan ogromni poster Dino i Toni.
Have_Fun Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Ogroman poster Djordjevica (Jugoslavija) na vratima Rodman Veliki poster Jordana Iverson Peja Shareef Abdur-Rahim (Grizliji) bili su jos neki sigurno, ali se ne mogu setiti Dres Kukoca (Jugoplastika) okacen trenutno jedino ovo jos uvek stoji kuci
goofs Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Shawn Kemp komada 3 tetka mi je slala iz Hrvatske casopis Kosarka, imali su dobre postere u nji, pa sam lepio sve sto je stizalo. Odatle imam i dva postera od 2m visine - Jordan i Pipen, to su mi bile najvrednije privatne svojine do jakih tinejdzerskih dana.
napadaj Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Imao je i Temp postere od po 2 metra ranih dvehiljaditih, Kobija sam baš u toj veličini imao.
Бруклинский Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Igor Kudelin Iverson Rodman Kirilenko Jason Williams Shaq JR Holden
Cane Vukic Prebranac Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Гарнет ми је био први постер на зиду, онда Ајверсон, Коби, Бен Валас, наша репрезентација.
Moća Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Zve sto je izlazilo tih godina i davalo postere kosarkasa smo burazer i ja lepili. Nama je bukvalno pola sobe bilo u posterima, druga dva zida su imala ormane. Secam se Kobijevog iz dal Fiba basketa ili tako nesto slikan iz pticije perspektive kako polaze ili kuca.
Božo Crveni Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 Nađoh na netu jedan iz "Tempa", identičan onom koji mi je krasio zid sobe sredinom osamdesetih. Piljio sam u ovo kao hipnotisan, joooojjjjjj moje sreće kada sam uspeo ovo da izvedem na času fizičkog u drugoj godini srednje...
Recommended Posts