goofs Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 jel vi kapirate da oni igraju profesionalnu kosarkasku utakmicu u majici sa kratkim rukavima
iDemo Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 18 minutes ago, goofs said: jel vi kapirate da oni igraju profesionalnu kosarkasku utakmicu u majici sa kratkim rukavima 'ladno, brt, 'ladno...
MocaVukotic Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 To je bila redovna pojava, cak i na evropskom i svetskom, recimo danilovic kod nas, bas protiv litve u atini
goofs Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Nije sigurno nosio majicu sa rukavima protiv Litve, gledao sam tu utakmicu pre nekoliko dana. Imao je bez rukava, istu onu u kojoj je Alessandro Abbio proveo celu karijeru Bilo je tipova koji su furali te podmajice, ali ne sa rukavima jbt, ono izgleda presmesno na Bodirogi i Fucki, a kontam i da im mozda smeta pri sutu.
Jimmy Kowalski Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Kao sto si video, Bodirogi nije smetalo.. Uglavnom su centri nosili te podmajice sa rukavima. Secam se Silobada recimo..
bradilko Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 (edited) nosile se t shirt krajem 80- ih i pocetkom 90-ih. nosili su neko vreme sveti sava, ivo nakic, sven usic, danilovic.. cudo mi je u ovom klipu sto je stavio @iDemoda bodiroga puca ovoliko trojki. njega pamtim za 2 i krajem karijere za 3. tadasnja italijanska liga mi je i danas sa nekadasnjom sfrjot najjaca i prelepa za gledanje. one stare dvorane (na zalost iste i danas), navijanje, opaka kosarka, odlicni stranci. secam se kad su dosli brajan shou i deni feri u mesadjero rim a bili su prvi i drugi na draftu. pa prica da je kuki imao najveci ugovor racunajuci sve sportove, secam se kad su poceli ratovi koliko mi je bila jadna nasa liga u odnosu na ono ludilo ranije. italijanska liga je bila sjajna. @Jimmy Kowalski a ne @iDemo Edited April 14, 2020 by bradilko
iDemo Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 3 minutes ago, bradilko said: stavio Nisam ja nego @Jimmy Kowalski
Jimmy Kowalski Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 U Benetonu je '93 igrao Terry Teagle, mada je na ovoj utakmici bio u senci Kukija i Bodija..
goofs Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Kuki je u Cikago otisao za duplo manje para nego sto je imao u Benetonu, zbog toga se najvise i otezalo sa njegovim dolasko u Cikago. Posle godinu je odmah potpisao novi ugovor da bude najplaceniji igrac Cikaga u istoriji, dok se nije vratio MJ. Salary cap je tada bio bas bedan, a evropske plate otprilike na danasnjem nivou Glede Bodiroge, ovo pustati deci u prvom i drugom razredu osnovne
Jimmy Kowalski Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 (edited) A i Palja je furao majicu sa kratkim rukavima Edited April 14, 2020 by Jimmy Kowalski
kud u maglu Simoviću Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 16 minutes ago, bradilko said: kakav dragulj bravo
Moća Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Da li negde ima Litvanika Hrvatska iz '95? Da vidim kako ih Zeleni dobili.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Recommended Posts