Jump to content
IGNORED

Nostalgija

MrX

Recommended Posts

Posted

jel vi kapirate da oni igraju profesionalnu kosarkasku utakmicu u majici sa kratkim rukavima :D 

Posted
18 minutes ago, goofs said:

jel vi kapirate da oni igraju profesionalnu kosarkasku utakmicu u majici sa kratkim rukavima :D 

'ladno, brt, 'ladno...

Posted

To je bila redovna pojava, cak i na evropskom i svetskom, recimo danilovic kod nas, bas protiv litve u atini

Posted

Nije sigurno nosio majicu sa rukavima protiv Litve, gledao sam tu utakmicu pre nekoliko dana. Imao je bez rukava, istu onu u kojoj je Alessandro Abbio proveo celu karijeru :D

Bilo je tipova koji su furali te podmajice, ali ne sa rukavima jbt, ono izgleda presmesno na Bodirogi i Fucki, a kontam i da im mozda smeta pri sutu.

Posted

Kao sto si video, Bodirogi nije smetalo.. :D

Uglavnom su centri nosili te podmajice sa rukavima. Secam se Silobada recimo..

Posted (edited)

nosile se t shirt krajem 80- ih i pocetkom 90-ih. nosili su neko vreme sveti sava, ivo nakic, sven usic, danilovic.. 

cudo mi je u ovom klipu sto je stavio @iDemoda bodiroga puca ovoliko trojki. njega pamtim za 2 i krajem karijere za 3. 

tadasnja italijanska liga mi je i danas sa nekadasnjom sfrjot najjaca i prelepa za gledanje. one stare dvorane (na zalost iste i danas), navijanje, opaka kosarka, odlicni stranci. 

secam se kad su dosli brajan shou i deni feri u mesadjero rim  a bili su prvi i drugi na draftu. pa prica da je kuki imao najveci ugovor racunajuci sve sportove, 

secam se kad su poceli ratovi koliko mi je bila jadna nasa liga u odnosu na ono ludilo ranije. italijanska liga je bila sjajna. 

@Jimmy Kowalski a ne @iDemo

Edited by bradilko
Posted

U Benetonu je '93 igrao Terry Teagle, mada je na ovoj utakmici bio u senci Kukija i Bodija..

Posted

Kuki je u Cikago otisao za duplo manje para nego sto je imao u Benetonu, zbog toga se najvise i otezalo sa njegovim dolasko u Cikago. Posle godinu je odmah potpisao novi ugovor da bude najplaceniji igrac Cikaga u istoriji, dok se nije vratio MJ. Salary cap je tada bio bas bedan, a evropske plate otprilike na danasnjem nivou :D

Glede Bodiroge, ovo pustati deci u prvom i drugom razredu osnovne

Posted (edited)

A i Palja je furao majicu sa kratkim rukavima

spacer.png

Edited by Jimmy Kowalski
Posted
16 minutes ago, bradilko said:

kakav dragulj

bravo

:hail:

Posted

Da li negde ima Litvanika Hrvatska iz '95? Da vidim kako ih Zeleni dobili.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk