Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Lila Ramonda, lila Ramonda a

@kud u maglu Simoviću

Park, Izvor u Aranđelovcu, Tornik na Zlatiboru, to je isti vlasnik.

Edited by Milošica

• Replies 1.3k
  • Views 167.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ipak se nismo spustili do Trajanove table, ali sam sve zapamtio za sledeći put, posebno tu kafanu.   Za vikend sam bio na potezu Viminacijum - NP Đerdap.   Viminacijum me je oduše

• Obišao sam (obnovljenu) tvrđavu Ram, prešao skelom u Banat, rashladio se na Vračevgajskom jezeru, vratio se na večeru u Staru Palanku (Lederata - odlične šnicle/krmenadle od soma), vratio se nazad pre

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ako merkaš vrnjačku banju, samo hotel park

Posted Images

ima iu loznici nešto

@Moća zar ne bi gđa trebala da izabere

Ovo je iznenadjenje.

pa iznenadi je negde gde bi ona volela da ode

tamo se navlaci dosta klinaca koji idu na vikend jebanja uz lagani hajking i kinezi iz bora

2 hours ago, Moća said:

Ovo je iznenadjenje.

Nemoj da se mnogo iznenadi :D

• 2 weeks later...
On 12. 7. 2025. at 16:54, Moća said:

Ovo je iznenadjenje.

Vodi je u Rim, zaboga!

On 12. 7. 2025. at 14:27, Moća said:

Zeni i meni je krajem avgusta 10 godina mraka ovaj braka

Ako je 25.8. onda sam "bolji" za 8 godina 😁

Edited by Milosh76

• 6 months later...

Najposećenija destinacija u Srbiji prošle godine je bila grad Beograd, sa čak milion 478 hiljada turista, pokazuju najnoviji podaci Republičkog zavoda za statistiku. Grad Kragujevac je u prošloj godini posetilo 52.852 turista.

U 2025. godini , na listi najposećenijh destinacija našle su se tri banje – Vrnjačka (202.035 turista), Soko (107.247 turista) i Vrdnik (103.355 turista).Najposećeniji planinski centri u Srbiji prošle godine bili su: Zlatibor (456.102 turista), Kopaonik (154.242 turista),Fruška gora (106.288 turista), Tara (60.301 turista) i Divčibare (59.701 turista).

Najposećeniji gradovi bili su: Beograd (1.478.911 turista), Novi Sad (209.035 turista), Niš (155.979 turista), Subotica (138.154 turista). Grad Kragujevac je u 2025. godini posetilo višestruko manje turista u odnosu na pomenute gradove – 52.852.

Srbiju su u prošloj godini najviše posećivali turisti iz Turske (244.000), Kine (184.000), Rusije (174.000) i Bosne i Hercegovine (158.000).

Za kompletan tekst posetite www.infokg.rs

Edited by Milosh76

• 2 weeks later...

molim pomoc - u ponedeljak ujutru krecemo iz uzica ka jugu, a posto ce blokade u mrcajevcima verovatno da se nastave, trazimo alternativu za ulazak na auto put kod batocine.

da li neko mozda zna da li je aktivna nova deonica od vrbe kod kraljeva do pojata?

to ti je otvoreno pred novu godinu

hvala!

Ako je neko na Zlatiboru ili misli preko njega totalan je kolaps

• 1 month later...

Ima neko preporuku za hostel u Beogradu, neki urbani fazon, pozeljno sa NBg strane? Secam se da je bio jedan na splavu na keju, ali cini mi se da ne radi vise.

Skroz sam van toka.

Ima li smisla istočna Srbija za kratak usršnji izlet (nedelja popodne/ponedeljak jutro - utorak veče, 1/2 noćenja). Nešto prirode, ali ne celodnevni marš, da bude izvodljivo za familiju (2 devojčice). Gledam po mapi, ima svašta što teoretski deluje zanimljivo: Despotovac/Manasija, Krupajsko vrelo, Ceremošnja, Sisevac/Ravanica, banja Ždrelo, raznorazni kameni prerasti, vodopadi i ostale prijatnoće, sve od Rtnja do Đerdapa (pa i Ram/Vršac kombo) deluje zabavno. E sad, šta je od svega toga realistično za dvodnevni izlet iz Bg-a? Da ima prirudu al da deca ne propište.

Svaka preporuka dobrodošla, inače me odvuče gospoja u Pečuj, Orbanu na opelo.

Ja bih krenula na kontra stranu.

Ne znam kog su uzrasta devojčice, ali ako su obe 10+, ja bih krenula rutu: Viminacijum, Lepenski vir, Donji Milanovac ili Kladovo spavanje, sutradan povratak, obilazak NP Djerdap, šta vam je zgodno, i dalje vidite šta i kako.

Ovo što si predložio/la, čini mi se da je preambiciozno.

Ovo što sam predložila je nešto što sam već prošla, mada, mi smo prvi dan išli Viminacijum, Lepenski vir, spavanje u Donjem Milanovcu, koji je bio baza za dalje obilaske NP Djerdap, a i trajalo je 5 dana.

Tako da nisam baš od koristi.