Jump to content
IGNORED

Srbija

Delija67

Recommended Posts

Posted
idem u sentu sutra, pa me zanima - ima li tamo štogod za videti?ili u blizini?
I Čoka i Senta su dosadne opako. Ako budete imali vremena da se zezate, idite u Szabadku.
Posted
Tek sad vidim post... Drago mi je što sam pomogao i hvala na preporuci. :)
Posted
I Čoka i Senta su dosadne opako. Ako budete imali vremena da se zezate, idite u Szabadku.
huh, hvala ti.ništa onda, upiću se ko ćovek noćas, pa sutrašnji dan neću ni uočiti.ili ćemo čirliderovati te modele tenkića i ostalog. ili tražiti zen u senti.ili mesto da ručamo.Szabadka je... Subotica?ili ja opako nemam pojma?
Posted
Szabadka je... Subotica?
Mhm, a pored je Palics i blizu su jako Kanizsa, Zenta i Csoka. :)
Posted
huh, hvala ti.ništa onda, upiću se ko ćovek noćas, pa sutrašnji dan neću ni uočiti.ili ćemo čirliderovati te modele tenkića i ostalog. ili tražiti zen u senti.ili mesto da ručamo.Szabadka je... Subotica?ili ja opako nemam pojma?
Imas odlican set bazena u Banji Kanjiza, to ne propusti ni slucajno, imas srece sa vremenom.
Posted

došla iz sente upravo. meni tamo bilo v lepo, i mesto mi se dopalo. nisam očekivala ništa, ali mi je vrlo prijalo to ništa. imaju veoma lepu, mada oronulu zgradu za venčanja (opština, ili tako nešto), i neku kulu pored. i crkvicu sa finom portom i kupalište preko mosta. fino, poluprazno, ljudi preplivavaju reku najnormalnije, nigde gužve, milina...žalim što nisam ponela kupaći kostim.imam i nekih fotografija, ali nemam trenutno kablić da to prebacim.

• 1 month later...
Posted

Vranje? Sta raditi, gde jesti, piti...? Idem poslovno na nedelju dana, plasim se da cu se zestoko smoriti.

Posted
Vranje? Sta raditi, gde jesti, piti...? Idem poslovno na nedelju dana, plasim se da cu se zestoko smoriti.
imas gomilu kafica u centru grada. ne znam imena restorana ali generalno je hrana solidna, a nije skupa. smorices se zestoko.
Posted
imas gomilu kafica u centru grada. ne znam imena restorana ali generalno je hrana solidna, a nije skupa.
Hvala.
smorices se zestoko
:( Valjda ce nesto napisati i neko sa malo optimisticnijom prognozom.
Posted
Hvala. :( Valjda ce nesto napisati i neko sa malo optimisticnijom prognozom.
Smorićeš se osrednje, ako poneseš neku dobru knjigu?
Posted
Smorićeš se osrednje, ako poneseš neku dobru knjigu?
:lol: Sreca pa cu sutra da se opskrbim na sajmu.
Posted

Obazvezno obidji brdo Przar pored Vranja, moze da se uziva, kako u pogledu, tako i u setnji. Tu je i neki restorancic na brdu. Sam grad je dosadan, ali imaju kul kafice za bleju, cene upola manje od beogradskih, kao i par zanimljivih kulturno-istorijskih lokaliteta. Kuca Bore Stankovica npr. :)

Posted
Obazvezno obidji brdo Przar pored Vranja, moze da se uziva, kako u pogledu, tako i u setnji. Tu je i neki restorancic na brdu. Sam grad je dosadan, ali imaju kul kafice za bleju, cene upola manje od beogradskih, kao i par zanimljivih kulturno-istorijskih lokaliteta. Kuca Bore Stankovica npr. :)
To se trazi. :thumbsup: Hvala mnogo!
Posted

jel ima neki tip za dobro spavanje u uzicu i okolini, preferirao bih neki mali etno objekt ili slicno, moze priroda ali bih izbegao betonirani zlatibor, mozda nesto drugo u blizini?