Teixeira Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Sludge Factory said: Nazalost, izgleda da cemo na novu epizodu morati da cekamo 20 dana, jer 4. ide tek 21. oktobra. prema episode worldu, ide 14.
Sludge Factory Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Teixeira said: prema episode worldu, ide 14.Super ako bude tako! *crossesfingers*:)
gervasius twinkleminkleson Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 (edited) mnjah. PI je zanimljiv, svo ostalo pomocno osoblje spektakularno dosadno. jedino se josh cuddy drzi, ali nista specijalno. nije uzasna epizoda, ali je bilo koja od ove tri prva epizoda housea koju sam pogledao, ne bi imao bash veliku zelju da nastavim da gledam. strah me da se ovo ne pretvori u grey's anatomy do sledece sezone Edited October 3, 2008 by gervasius twinkleminkleson
eye of the beholder Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Poceli su mnoga da ulaze u "licne zivote"to moze da bude bezveze po seriju ....inace kombinacija House-P.I. je sjajna
Sludge Factory Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 (edited) BTW, Teixeira je bio u pravu, nova epizoda ide 14. :) Edited October 7, 2008 by Sludge Factory
morgana Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 kad budem htjela da gledam drametinu o zivotima vise srednje klase u amerikama, to sigurno nece biti hausako detektiv i njegov odnos sa hausom ne izvuku seriju, odo ja
Milosh76 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 (edited) konacno cetvrta epizoda...jel neko vec gledao? Edited October 15, 2008 by Milosh76
Sludge Factory Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ja... nemam reci! :pera:Hugh Laurie :Hail:Gregory House je najjaci lik na ovoj planeti!
Milosh76 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Postoji samo jedna rec... sjajno! Genijalna serija, genijalan glumac Hju Lauri!
freakns Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Sludge Factory said: Ovo je znaci... ja ne znam... ^_^ House razbija u ovoj epizodi. Kome treba Wilson, uopste? PI je bas super lik. sta bre kome treba Wilson?! smorih se ko plovak prve tri epizode! najgori deo Housa, nadam se da su zavrsili sa eksperimentisanjem. i neka se lepo vrate ovo troje, ovi novi su stvarno losi i ako smo ih istrpeli prosu sezonu, to je samo zato sto je bila skracena! sem no13 , ona moze da ostane! :D
mraki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 freakns said: i neka se lepo vrate ovo troje, ovi novi su stvarno losi i ako smo ih istrpeli prosu sezonu, to je samo zato sto je bila skracena! sem no13 , ona moze da ostane! :DEvo ti trinaestice u novoj epizodi..."Lucky 13" promo...
Ajant23 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Vratio se Reveal hidden contents Wilson i odma' bolja epizoda od ostalih iz ove sezone... Lepo...
Sludge Factory Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Kakva epizoda!!!! AAAAAAAAAAAAAAAA! Najbolja na svetu! ^_^ Srecan sam ko kuce u liftu! Hugh razbija, a House... :Hail:Sta se sve desilo u ovoj epizodi! Ne znam sta da izdvojim. Ne mogu nista da izdvojim.
Teixeira Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 super epizoda i sve, ali jebala ih referenca za spying :D
Recommended Posts