расејан Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 prebranac, apsolutli. zebem da cu kupiti nesto pogresno, ja kad kupujem pasulj to obicno bude "dajte mi ovaj" i pokazem prstom. konsultovacu strucnjake na polju pasulja. Овај, како да кажем, тешко ћеш их наћи на пољу. Пре у кафани, или ближе кујни.
bup Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 pa sad je vreme prolecnih radova. svi pasuljari koji drze do sebe su na polju.
bup Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 deco, obavestili su me da nema potrebe da ostajem mesec dana, letim nazad cetrnaestog. pasulj je na teritoriji holandije, ako nema sanse da se vidimo sledeci vikend, dacu ga u dobrotvorne svrhe.
betty Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 moze, ne mogu u petak ali mogu u subotu. i ne mogu bas da zaginem :) hoces ti (miraleme) da odaberes mesto okupljanja i potencijalna klopilishta u blizini?
Miralem Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ne mogu u petak ali mogu u subotu crknihoces ti (miraleme) da odaberes mesto okupljanja i potencijalna klopilishta u blizini?a ko drugi? <_<
betty Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 a ko drugi? <_<kontaktiracu ja yossa i chandru onda, imam dojam da ne citaju ovo samo hajde prvo da ugovorimo neko vreme. meni najvise odgovara dnevno druzenje (14h) ali ne insistiram. mogu jednako dobro da umirem od posla i nocu hoces da cimnes stoprocentnog i zmitjka? i heffa naravno, ako kojim slucajem imas kontakt. u svakom slucaju zovi koga hoces uz uslov da ja budem jedina devojcica. :kikice:
Miralem Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 kontaktiracu ja yossa i chandru onda, imam dojam da ne citaju ovo samo hajde prvo da ugovorimo neko vreme. meni najvise odgovara dnevno druzenje (14h) ali ne insistiram. mogu jednako dobro da umirem od posla i nocu hoces da cimnes stoprocentnog i zmitjka? i heffa naravno, ako kojim slucajem imas kontakt. u svakom slucaju zovi koga hoces uz uslov da ja budem jedina devojcica. :kikice:ne mogu pre 20.00h, prvu dvojicu cu zvati , a sa heffom nemam kontakt.
betty Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ok, onda nocno zaginuce. nista, gledacu da petak na subotu umrem pa se onda probudim nesto pre 20h :)
bup Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 bup + 1 je sutra u amsterdamu od prepodneva pa dok nam ne dosadi. javljajte sta ste se dogovorili.i jel imate neku dobru varijantu za parking? ono dopunjavanje na sat-dva uzasno smara a i preskupo je, zatvoreni parking isto. prosli put smo ostavili auto kod amstel stanice i dosli metroom.
baklavica Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 (edited) Studentski protesti u Gentu!! :o 200 uhapseno!! :o :o :oPobili se levi i desni...Policija je prema izvesnim izvorima branila desne <_< Edited March 7, 2008 by baklavica
Recommended Posts