Jump to content
IGNORED

Nizozemska je srce Kinshase

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted
2 betty: ja sam verovatno najgora osoba za skupljanje telefona - mobilni vrlo nerado koristim i redovno ga zaboravljam. zato -> saljite svoje brojeve betty :)
:rolleyes: mene tehnika cini anksioznom, sad cu garant drzati mobs u ruci sve vreme putem da se slucajno ne desi da zazvoni a da ne cujem. i onda cu jos ekstra proveravati na svakih pet minuta.i tipkati poruke da proverim da li su svi stvarno seli na respektivne vozove.ajd, saljite mi brojeve, sama sam si kriva sto podbadam chandru tamo gde znam da ne treba :lol:
  • Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• betty

39

• אַף אֶחָד

34

• Miralem

26

• Yossarian

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja se izvinjavam, ali necu biti u mogucnosti da dodjem ovaj vikend. :(

Posted

I posto nas prozivaju tamo na GB topicu kako smo nekulturni, da prijavim da sam pogledala izlozbu Pola MekKartija kod mene u selu i nisam bas sigurna da li mi se najvise dopao eksponat "prevrnuta stolica" ili "tri kutije sa video-kasetama" :unsure:. :lol:Sledece nedelje definitivno idemo na lepe umetnosti angry.png

Posted

e pa sranje u najavi.nema nista od mene u subotu, iskomplikovalo mi se sve u vezi preseljenja i moram ranije da begam u novi stan.sorry everybody :(

Posted (edited)

khm. da li se ostatak pucanstva i dalje slaze za vidjanje? koliko kapiram za sada smo sigurni: yoss, mileram, betty, amelija, msmodesty (ili bezis od nas? :?) i ja. da odlozimo za sledeci vikend?

Edited by chandra
Posted (edited)
khm. da li se ostatak pucanstva i dalje slaze za vidjanje? koliko kapiram za sada smo sigurni: yoss, mileram, betty, amelija, msmodesty (ili bezis od nas? :?) i ja. da odlozimo za sledeci vikend?
Meni 17-ti ne odgovara. Ovaj vikend (i subota i nedelja) kao i nedelja 18 novembar su OK. Edited by Yossarian
Posted

meni je subota ok, za dalje ne znam. uostalom, bilo kada da se dogovorimo, pola njih ce da otkaze, iz ovih ili onih razloga.

Posted
i meni odgovara ova subotaa bezim od miralema :D
Posted

ok, onda ostaje ova subota. (alegrrrrrra, jesi li ti predlozila maastricht? :D)

Posted (edited)
ok, onda ostaje ova subota. (alegrrrrrra, jesi li ti predlozila maastricht? :D)
Jeste, alegrrr :fur: rra :D Edited by Yossarian
Posted
I posto nas prozivaju tamo na GB topicu kako smo nekulturni, da prijavim da sam pogledala izlozbu Pola MekKartija kod mene u selu i nisam bas sigurna da li mi se najvise dopao eksponat "prevrnuta stolica" ili "tri kutije sa video-kasetama" :unsure:. :lol:Sledece nedelje definitivno idemo na lepe umetnosti angry.png
ko se ismeva polu mekartniju ne treba ni da zivi. :fur:
Posted

vidimo se u subotu. bicu offline sutra, betty i yoss imaju moj broj. sretan put svima koji dolaze.