betty Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 2 betty: ja sam verovatno najgora osoba za skupljanje telefona - mobilni vrlo nerado koristim i redovno ga zaboravljam. zato -> saljite svoje brojeve betty :) mene tehnika cini anksioznom, sad cu garant drzati mobs u ruci sve vreme putem da se slucajno ne desi da zazvoni a da ne cujem. i onda cu jos ekstra proveravati na svakih pet minuta.i tipkati poruke da proverim da li su svi stvarno seli na respektivne vozove.ajd, saljite mi brojeve, sama sam si kriva sto podbadam chandru tamo gde znam da ne treba
Trn Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ja se izvinjavam, ali necu biti u mogucnosti da dodjem ovaj vikend. :(
baklavica Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 I posto nas prozivaju tamo na GB topicu kako smo nekulturni, da prijavim da sam pogledala izlozbu Pola MekKartija kod mene u selu i nisam bas sigurna da li mi se najvise dopao eksponat "prevrnuta stolica" ili "tri kutije sa video-kasetama" . :lol:Sledece nedelje definitivno idemo na lepe umetnosti
Allegra Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 e pa sranje u najavi.nema nista od mene u subotu, iskomplikovalo mi se sve u vezi preseljenja i moram ranije da begam u novi stan.sorry everybody :(
אַף אֶחָד Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 (edited) khm. da li se ostatak pucanstva i dalje slaze za vidjanje? koliko kapiram za sada smo sigurni: yoss, mileram, betty, amelija, msmodesty (ili bezis od nas? :?) i ja. da odlozimo za sledeci vikend? Edited November 8, 2007 by chandra
Yossarian Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 (edited) khm. da li se ostatak pucanstva i dalje slaze za vidjanje? koliko kapiram za sada smo sigurni: yoss, mileram, betty, amelija, msmodesty (ili bezis od nas? :?) i ja. da odlozimo za sledeci vikend?Meni 17-ti ne odgovara. Ovaj vikend (i subota i nedelja) kao i nedelja 18 novembar su OK. Edited November 8, 2007 by Yossarian
Miralem Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 meni je subota ok, za dalje ne znam. uostalom, bilo kada da se dogovorimo, pola njih ce da otkaze, iz ovih ili onih razloga.
msmodesty Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 khm. da li se ostatak pucanstva i dalje slaze za vidjanje? koliko kapiram za sada smo sigurni: yoss, mileram, betty, amelija, msmodesty (ili bezis od nas? :?) i ja. da odlozimo za sledeci vikend?i meni odgovara ova subotaa bezim od miralema :D
אַף אֶחָד Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 ok, onda ostaje ova subota. (alegrrrrrra, jesi li ti predlozila maastricht? :D)
Yossarian Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 (edited) ok, onda ostaje ova subota. (alegrrrrrra, jesi li ti predlozila maastricht? :D)Jeste, alegrrr rra :D Edited November 8, 2007 by Yossarian
BraveMargot Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 I posto nas prozivaju tamo na GB topicu kako smo nekulturni, da prijavim da sam pogledala izlozbu Pola MekKartija kod mene u selu i nisam bas sigurna da li mi se najvise dopao eksponat "prevrnuta stolica" ili "tri kutije sa video-kasetama" . :lol:Sledece nedelje definitivno idemo na lepe umetnosti ko se ismeva polu mekartniju ne treba ni da zivi.
אַף אֶחָד Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 vidimo se u subotu. bicu offline sutra, betty i yoss imaju moj broj. sretan put svima koji dolaze.
Recommended Posts