July 7Jul 7 Just now, Њујоркер said:@Milošica pa i bi. cek kad ti posalje marince na kucu da ti kazeеј, ћао:)Samo ove marince priznajem
July 7Jul 7 Da su maga approved team, polomili bi se posle onog Tramparinog luđenja da se dokažu.Bolje ovako, raspad je bio viđen u napred.Glupa Belgija profitirala Edited July 7Jul 7 by bios
July 7Jul 7 ja stvarno ne znam ko je uopste mislio da je ovaj bolagun ili kako se li vec zove neka vest. mozda ovde za amrikance, koji nikada nisu pratili fudbal, pa su pomislili da ako se obrise "slucajni" crveni, onda da imaju neku sansu protivu belgije. zaboravlajjuci s druge strane da belgija, ili s bilo koja druga evropska drzava (cak i caciveci) nije konakakf smejurija na kome amerika silji svoj kurac. ja sam pokusao u svojoj zgradi pre neki dan da objasnim kako stvari stoje likovima koji su se odjedared probudii za loptanje, ali americki patriotizam nije hteo ni da cuje rec kritike. jedva cekam da ih vidim sutra ujutro...
July 7Jul 7 Sutra ukidanje viza belgijskom timu, diskvalifikacija zbog kršenja ljudskih prava u Kongu i sankcije, umesto Belgije u 1/4 ide 🥁USA!