July 6Jul 6 3 minutes ago, Gandalf said:Balogun igra. Naravno, gde sme da ne zaigra, u priču se uključio predsednik države...i to još Tramp.
July 6Jul 6 14 minutes ago, Gandalf said:Balogun igra. Je l' zna Trampara da se Balogun na kvarno rodio on 'Murican soil? So sad.
July 6Jul 6 Imam neki osecaj da Belgija prolazi zbog onog ludog trenera, meni je on isti Inspektor Kluzo, nema pojma sta radi, pise u onaj blokcic, i na kraju nekako uvek srecno prodje
July 6Jul 6 3 minutes ago, JohnnyD said:Imam neki osecaj da Belgija prolazi zbog onog ludog trenera, meni je on isti Inspektor Kluzo, nema pojma sta radi, pise u onaj blokcic, i na kraju nekako uvek srecno prodjeOn je opasan, socijalna inteligencija izuzetna
July 6Jul 6 Ako neko iz USA tima napravi faul za crveni karton, hoće sudija smeti da ga izbaci? Ili ako napravi penal, hoće sudija smeti da odsvira?
July 7Jul 7 Belgijancima rekli da moraju da izgube? Beze KDB, Docua... ŠKK je ovo? Edited July 7Jul 7 by radisa
July 7Jul 7 Bilo bi najbolje da je istrčao u dresu Anchor Baby 20. Saće to neko ko koristi Gemini da sredi.