July 7Jul 7 1 minute ago, Valk said:Ma znam, rekoh lažite.Kakva je to advanced ćaci priča, pakao. Vidim po netu da normalni Ameri crkavaju od sramote.Jedva čekam Daily show i Stewarta, za vikend, da vidim kako će da ga isprži za ovo... :D
July 7Jul 7 10 minutes ago, radisa said:Inače Tad Cruz je verovatno tamo, u jako teškoj konkurenciji, najgluplji..Nije on glup…vec oportuno smece, Sinisa Mali sa sajkacom…
July 7Jul 7 4 minutes ago, Moonwalker said:Nije on glup…vec oportuno smece, Sinisa Mali sa sajkacom…Ma ima onaj intevrju kad ga Karlson ismeva, u nekom tenutku postaje otužno ga gledati, koliko se zapetljava u laži i gluposti... Kad god sma ga slušao, bukvalno je iz njega glupost isijavala...
July 7Jul 7 26 minutes ago, Forest said:Mislim da nije daleko trenutak kad cemo proveravati da li je i ovo AI. Mozda ne s Trampom, ali s nekim naslednikom prilicno verovatno.
July 7Jul 7 48 minutes ago, Forest said:Nije zasluzio irski nacionalni sport GAA da se koristi u ovoj prilici.
July 7Jul 7 7 hours ago, Dimitrije said:Da li je na drasticno slabije izdanje prvenstveno uticao skandal koji je napravio Tramp i kojim je navodno poremetio dobro raspolozenje u svlacionici, ili je to ucinio trener Belgije pripremivsi odlicno svoju ekipu za ovu utakmicu. Ja sam skloniji da poverujem u ovo drugo iz vise razloga dok se ono prvo bazira vise na spekulacijama.možda ćemo znati više za par nedelja/meseci kada se prašina slegne, ali... mislim da sam odgledao skoro svaki minut koji su Ameri odigrali od katastrofe u Trinidadu 2017-e do sinoć, u takmičarskim i prijateljskim mečevima, protiv slabijih i jačih ekipa. ovako loši nikada nisu bili. od samog početka su Ameri delovali sjebano, nešto im u glavama nije bilo na mestu. ali si u pravu, čista špekulacija.
July 7Jul 7 5 hours ago, Gandalf said:od samog početka su Ameri delovali sjebano, nešto im u glavama nije bilo na mestu. ali si u pravu, čista špekulacija.Tačno su ih sjebali nagativni talasi indukovani hejtom čitavog slobodnog sveta.Nisu imali ni promil šanse