Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

USA - Belgija 07.07. 02:00 Seattle

dalje ide 23 members have voted

1. 1. dalje ide

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/07/26 at 00:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

1 hour ago, Tsai said:

Ubedjen sam da bi Ameri odigrali mnogo bolje da ih majmun nije ukanalio ili da su drzali Baloguna na klupi.

Odigrali bi verovatno bolje ali samo da ne bude baš 1:4

Belgija je na iskustvo i fudbalsku pismenost raznela Ameriku, dobili bi ih i da nije bilo svega ovoga.

• Replies 172
  • Views 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Belgijski selektor, gospodin covek.

Manager Rudi Garcia, however, played ⁠down the row when asked if it had fuelled his players.

“No, it wasn’t needed or necessary ... what really mattered to us is our gameplan,” he said, adding that he had spoken ‌with Balogun after the final whistle. “He came to talk to me, I really like that. … It’s not his fault, he’s not the one to blame and that’s what I told him.”

Ovo je najgora ekipa koju sam gledao ikad a da je rašrafila protivnika sa 4 gola, ozbiljna ekipa bi im nakon onih saplitanja odbrane i poprečnih pasova na svojoj polovini u noge protivniku sašila petardu da ne trepne (što će vjerovatno i da se desi u 1/4). Ali je super sve ovo, najjači je onaj Pet Mekafi (panter iz NFL) koji pita mrtav ozbiljan "je li ovo najjača ekipa svih vremena, ovi Belgijanci" a oni ne znaju odakle su bušni, ali tako je slađe s_d

Ne vidim kako je Poketino nešto ogromno kriv, golovi su pali posle kardinalnih grešaka samih igrača, bukvalno na nivou rada mozga. On ne može tome da ih "nauči"...

Ono što je golman uradio... to se ne otklanja na treningu...

Ekipa ima limite i to je to...

7 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ne vidim kako je Poketino nešto ogromno kriv, golovi su pali posle kardinalnih grešaka samih igrača, bukvalno na nivou rada mozga. On ne može tome da ih "nauči"...

Meni su oni delovali kao da su se ozbiljno usrali...

12 minutes ago, Frank Pembleton said:

Naravno da nije kriv. Tim mu je bio dobro pripremljen za turnir i prethodne utakmice je odigrao u dobroj formi. Medjutim, protiv Belgije je protiv sebe imao bolje pripremljenog trenera koji je uspesno neutralisao glavne adute americke reprezentacije i eksploatisao njene slabosti. I da nije bilo greski golmana i stopera, Belgija bi opet pobedila jer je bolje otvorila utakmicu i imala jasan plan kako da pobedi. Takav plan se nije video u reprezentaciji SAD.

2 hours ago, Delija67 said:

Amerikanci su nocas prvi put igrali protiv poluozbiljne ekipe, a pre toga su izgubili i od Turske

Izgubili su jer su imali vec obezbedjen prolaz (6 poena) u narednu rundu. Slicno su uradili i Norvezani.

Belgija je ozbiljna ekipa, USA nema nijednog igrača, ne ranga KDB ili Docua (a ni oni nisu igrali, tj Docu ušao u drugom), nemaju ni Trosarda i Tilemansa... I na golu imaju, nešto, a Belgosi imaju golmana koji je godinama bio u top 3 na svetu...

Mislim, sudar svetova u kvalitetu... Da, Belgja ima rupa, ali to su rupe kad igraš sa Španijom i Francuskom, na ovom nivou je to za 2 klase jači tim... I tako je i trebalo postaviti igru... USA izašla otvoreno da se bije, e to ne može.... Poketino je pogrešio u postavci i pripremi utakmice...

Edited by radisa

23 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ne vidim kako je Poketino nešto ogromno kriv

Tako sto je Trampova Mackica Maurisio Poćetino

Da je rekao zajebi odluku, igramo bez Baloguna usao bi u besmrtne legende svetskih sampionata, rame uz rame sa Biljardom i Bekenbaureom. Ovako je samo podguzna muva. A Ameri su igrali ovakav fudbal i pre njega, pa i stizali na svetskim prvenstvima i dalje i pre njega. Oni napreduju logisticki, marketinski i kvantitativno u sokeru nevezano za trenere.

Konacno su ispali svi domacini, jos Argentina da ne prodje svoj preteski slucajno napravljeni zreb i da krene prangijanje

Neka mi neko kaže da je ovo AI, lažite ako treba

vesala2

16 minutes ago, Valk said:

Neka mi neko kaže da je ovo AI, lažite ako treba

vesala2

Nije ai... Ima na vestima...

Inače Tad Cruz je verovatno tamo, u jako teškoj konkurenciji, najgluplji... Dobro, Keš Patel je verovatno gluplji, ali mu više nedozvoljavaju da priča...

3 minutes ago, radisa said:

Nije ai...

Ma znam, rekoh lažite.

Kakva je to advanced ćaci priča, pakao. Vidim po netu da normalni Ameri crkavaju od sramote.