July 7Jul 7 28 minutes ago, April said:Ja mislim da bi i Vučić bio bolji predsednik Amerike od narandžastog idiota.Mile i Slavica su titani političke misli za one iz Pensilvanije i Teksasa koji su mogli da zaokruže Trampa.Verovatno. Mile i Slavica su zaokruzili Vucica bar jedno 4-5 puta da to pokazu.
July 7Jul 7 5 hours ago, Њујоркер said:ja stvarno ne znam ko je uopste mislio da je ovaj bolagun ili kako se li vec zove neka vest. mozda ovde za amrikance, koji nikada nisu pratili fudbal, pa su pomislili da ako se obrise "slucajni" crveni, onda da imaju neku sansu protivu belgije. zaboravlajjuci s druge strane da belgija, ili s bilo koja druga evropska drzava (cak i caciveci) nije konakakf smejurija na kome amerika silji svoj kurac. ja sam pokusao u svojoj zgradi pre neki dan da objasnim kako stvari stoje likovima koji su se odjedared probudii za loptanje, ali americki patriotizam nije hteo ni da cuje rec kritike. jedva cekam da ih vidim sutra ujutro...I ovde je bilo priča kako su remizirali sa Nemačkom , pa ovo, pa ono, igraju jako dobar fudbal...to je bio odgovor na tvrdnju par nas da će ispasti od prve iole taktički pismene ekipe. Momci su brzi, naučio ih je i Argentinac nečemu ali daleko su oni od neke malo kvalitetnije evropske ekipe, posebno na turnirskom takmičenju.
July 7Jul 7 nisam izdržao do 2 unoć......ali čim sam otvorio oči pogledao sam sofascore............i dan mi je počeo extraBelgijanci
July 7Jul 7 Nisam imao snage da odgledam direktno.I što neko napisa narandžasti debil je zaprao sjebao tim USA , pomerio fokus i nabacio im teret bez potrebe. Sad kad sam odgledao tačno se vidi da su oni pukli pod pritiskom...Ja lično im najviše zameram što su mi odredili da navijam za Belgiju...Ja američkom timu želim da napreduju u fidbalu to je bolje za sve, ali ne na ovakav način...Svaka škola se plaća.
July 7Jul 7 56 minutes ago, Dimitrije said:Verovatno. Mile i Slavica su zaokruzili Vucica bar jedno 4-5 puta da to pokazu.Pa i ovi iz Pensilvanije su dokazali svoju pamet već dva puta.
July 7Jul 7 Kad je u pitanju sam fudbal, verovatno najveca i najvaznija pobeda koja ce biti ostvarena na citavom prvenstvu.
July 7Jul 7 Americki tim je igrao dobro do sinocne/jutrosnje utakmice. Da li je na drasticno slabije izdanje prvenstveno uticao skandal koji je napravio Tramp i kojim je navodno poremetio dobro raspolozenje u svlacionici, ili je to ucinio trener Belgije pripremivsi odlicno svoju ekipu za ovu utakmicu. Ja sam skloniji da poverujem u ovo drugo iz vise razloga dok se ono prvo bazira vise na spekulacijama. Trener Belgije je u dve utakmice uspeo da iscupa svoj tim iz provalije. Protiv Irana nakon crvenog kartoma i protiv Senegala odlicnim izmenama i promenom sistema igre u zavrsnici. Protiv SAD, Belgijanci su totalno neutralisali nosioce igre americkog tima, Pulisica, Mekinija, Baloguna i Robinsona, i iskoristio njihove slabosti u odbrani: stopere i golmana. Pocentino nije imao odgovor i njegov tim je delovao nemocno a povremeno i groteskno.
July 7Jul 7 4 minutes ago, Dimitrije said:ili je to ucinio trener Belgije pripremivsi odlicno svoju ekipu za ovu utakmicu. Ja sam skloniji da poverujem u ovo drugo iz vise razloga dok se ono prvo bazira vise na spekulacijama. Trener Belgije je u dve utakmice uspeo da iscupa svoj tim iz provalije+1Na sve to, bio je covek i prema ovom igracu SAD sa crvenim kartonom, gde mu je na kraju rekao da ceo ovaj cirkus nije njegova krivica.Ozbiljan lik sa sve blokcetom i olovkom.
July 7Jul 7 4 minutes ago, April said:Pa i ovi iz Pensilvanije su dokazali svoju pamet već dva puta.Srecom, nece vise moci, bar kada je Tramp u pitanju; istice mu mandat a i biologija ce uskoro da resi problem. Medjutim, pomenuti titani srpske politicke misli to nepogresivo rade vec 12+ godina (a da ne pominjem da su slicno radili i svi njihovi preci) i kako stvari stoje (na zalost), svoje titansko umece nastavice i ubuduce (dok biologija ne resi problem).
July 7Jul 7 58 minutes ago, Ted said:nisam izdržao do 2 unoć......ali čim sam otvorio oči pogledao sam sofascore............i dan mi je počeo extraBelgijanci Isto, srce mi zagrejali robovi i robovlasnici, da nije ovog nikad ne bih nesto navijao za njih
July 7Jul 7 Amerikanci su nocas prvi put igrali protiv poluozbiljne ekipe, a pre toga su izgubili i od Turske
July 7Jul 7 Ubedjen sam da bi Ameri odigrali mnogo bolje da ih majmun nije ukanalio ili da su drzali Baloguna na klupi.
July 7Jul 7 Po mnogim stvarima nije za poređenje, ali ne mogu se oteti utisku da me je podsetilo na naš meč sa Albanijom.