July 6Jul 6 Balogun hattrick, da citiram moju bff drsko i bezobraznoNavijacu, begrudgingly, za geneder reveal party propo Belgiju Edited July 6Jul 6 by Midžeta
July 6Jul 6 Popular Post FIFA odjebala Belgijance.Infantino kaze da je rekao Trampu da je FIFA nezavisna.
July 6Jul 6 Zelja mi je da Balogun da pobednicki gol u 90+9min. Kad je bal da je maskenbal. Da vidim kako svi i dalje gundjaju pod bradu dok ih Tramp taslaci.
July 6Jul 6 Author 9 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Sijetl mi je najkulji grad u USA, moram jednom otići+1generalno ceo severozapadjedino me to interesuje od amerike
July 6Jul 6 Just now, Lo Zingaro said:Zelja mi je da Balogun da pobednicki gol u 90+9min.i da dobije drugi žuti zbog skidanja dresa, ali je prvi karton bio upitan Edited July 6Jul 6 by Pokojni Ruxin
July 6Jul 6 7 minutes ago, Budja said:FIFA odjebala Belgijance.Infantino kaze da je rekao Trampu da je FIFA nezavisna. pa trampara je samo trazio da se slucaj ponovo otvori. nije trazio ukidanje karantina. znaci, sve ok.
July 6Jul 6 24 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Sijetl mi je najkulji grad u USA, moram jednom otićii da ponosno stavis u svoj rezime da si bio homles u sijetlu?moja prijateljica, doktor nauka, koja je i malkice, mada ne mnogo, prijemcijvija na levlje ideje od mene, zbog poziva svog posla bila je i bukvalno zarobljena pre par godina u svom hotelu dok je drzala neku konferenciju. to joj je bila najgore iskustvo u zivotu, s obzirom da su ludaci i kriminalci se setali normalno ulicama dok je policija bila aboliranana.samo napred. jedva cekam i tvoj izvestaj ovde na forumu:)
July 6Jul 6 1 hour ago, Budja said:FIFA odjebala Belgijance.Infantino kaze da je rekao Trampu da je FIFA nezavisna. i eto, takoreć niotkuda, da ću da navijam za Belgiju kao da su mi najrođeniji na terenupri čemu me za Belgiju ne vezuje ama baš ništa, niti se sećam da sam ikada navijao ze Belgiju u nečemu