June 12Jun 12 Odlično, izdrža Bosna dve četvrtine. Sad samo da ne naprave neki glup DPI blizu end zone i bogovski
June 12Jun 12 2 minutes ago, đorđe geprat said:u kom minutuje bila alanis? da bacim pogledPocetak, Djordje, pevala himnu.
June 12Jun 12 3 minutes ago, Krampa said:ozbiljno. kako mi je to promaklo. Na Areni je priča, ti vrv gledaš Straju.
June 12Jun 12 kanadjanima jedino da uvedu jos dvije cetvrtine pa da ga uguraju na silu. naprijed bosna. sve najbolje i tako to ali kad vidim ljiljane, dzaba. nadam se propasti ako ne sada onda u bliskoj buducnosti. ajmo rahljavi kanadjani :D
June 12Jun 12 Ovom pobedom maltene imaju prolaz, jer imaju Katar za jos neki bod posle, realne sanse za prolaz ako izdrze.
June 12Jun 12 1 minute ago, Valk said:Na Areni je priča, ti vrv gledaš Straju.gledao na areni ali sam prebacio na neki beting sajt gde je mutavi prenos bez komentatora
June 12Jun 12 Ja gledam na nekoj mađarskoj stanici i pričao sam sa drugarom malopre kad je pao gol RTS kasni 30 sekundi haha
June 12Jun 12 8 minutes ago, W.F.C. said:Rade kaze da je igrao protiv Jovinog oca koji je igrao sa Slobodu iz Tuzle.Kaze Tusanj je bio jebeno gostovanje i hvali Bosnu.Citao sam negde da je Sloboda vezala tipa 25 sezona bez ispadanja iz prve ligeOd sredine/kraja sezdesetih pa sve do proleca '92Zalili su se mnogi da su se tamo dobijale najvece batine
June 12Jun 12 Ma tesko je bilo svima tamo, i nasi su se uvek zalili na to gostovanje, i velika cetvorka isto. Bio zajeban domacinski klub.
June 12Jun 12 Znaci Tramp je izboksovao da gledamo kao kosarku i onaj nemac pojma od predsednika fife je kao protivuslugu dobio ulaznice od 800 eura
June 12Jun 12 1 minute ago, Ratamahatta said:Zalili su se mnogi da su se tamo dobijale najvece batinenogekako, Hatunić trojici grobara nogu slomio dok ga nisu kupili