12 hours ago12 hr Невероватно је да неко гледа годину дана јебеног Сека и на крају се одлучи (без претње силом) да га откупи за милионско обештећење.И онда исто тако овог Милошевића ћелавог, најгорег голмана у последњих не знам ни ја колико година
12 hours ago12 hr 5 minutes ago, Zico said:Priznat gol. Kakav brain fart.Jeste moj Rogan igrao rukom jbg.Mada, ko mu pravi društvo u odbrani i na golu, nije ni čudo da jednom bude akter i u negativnom smislu.
12 hours ago12 hr Solidan raspad, sale nek iskuka neke odbrambene igrace il nek potera rasima u kurac. Ne treba mu ovo
12 hours ago12 hr ^ капитен нашНе видим начин да се скрпимо позади, офанзивно имамо доста опција, може да се комбинује, али од задњег везног па на доле смо језиви, ваљда бар та Уна није кадра да то казни
12 hours ago12 hr Ofanzivno svi novi(plus Zuba) deluju jako potentni plus fizički nespremni. Optimista sam glede atraktivnosti igre, ali pozadi što kažete rupa.I Bogdanu super leži što se vratio na svoju poziciju iz mlađih kategorija. Edited 12 hours ago12 hr by Milošica
12 hours ago12 hr Sale ima duplo bolji tim od Blagoja, ali goša linijaš i zadnja linija raspad. Nema opravdanja..
11 hours ago11 hr Mislim da je vreme da leti Rasim Ljajić iz Partizana. Posle Peđe, red bi bio. Ne možeš dva štopera da dovedeš? ajd zdravo
11 hours ago11 hr Ma neka se tera u 3pm. Šta je koji q na čelu Partizana? Da hvata zjale? Neka dovedu više te štopere i golmana šta glume francuske sobarice.?
10 hours ago10 hr Gledao sam gotovo ceo meč. Opasan smo bušan kurton pozadi bekovi, štoperi, golman. Svaki napad tog Zemuna šansa za gol osim ako se ne spotaknu od svoje nesposobnosti. Ne znam odakle Saši Iliću trenerska licenca ako to ne vidi.