Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najbolja utakmica u istoriji fudbala

Featured Replies

.

Edited by Lancia

• Replies 83
  • Views 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Svakako bi ovu tekmu trebalo uzeti u obzir

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

nije finalna utakmica već 1/2 finale brazil nemačka na sp u brazilu. gledao kod kuma, njega deca iznervirala nisu mogli da se dogovore ko će da šeta psa i izađe on na 15ak min. vrati se iz šetnje a

• radisa
    radisa

Tako je bilo, nije urbana legnda... Znali smo svi rezultat, a Živa se pravio kao da ne zna i ponovio par puta kako je 2:0 najopasniji rezultat... Na istom SP je Pižon rekao da "Irci dobro skaču glava

1 hour ago, vorda said:

Svakako bi ovu tekmu trebalo uzeti u obzir

Došao baš ovu da postavim, ali ovako mogu i da pridodam

Francuska - Brazil , mislim da je četvrtfinale svetskog prvenstva u Meksiku '86.

o da... Klarens sedorf Klarens sedorf

najbolja utakmica je ona gde je moja ekipa pobedila thumbup

on topic: proslogodisnji mec u milanu izmedju intera i barselone takodje u polufinalu je isto bila odlicna utakmica.

ovo nisam gledao live ali i ovo je u konkurenciji sigurno

Osim istanbulskog finala, najvece nepravde u istoriji fudbala, ovo mi je izmedju ostalog ostalo urezano u secanju

Mancester - Bajern 2:1 u finalu '99, strasan mec, takodje velika sportska nepravda

Real - Barselona 0:3 kad je Ronaldinjo imao svoj sou na Bernabeu i dobio ovacije domace publike

Ono kad je Rivaldo odveo Barsu u LS het-trikom protiv Valensije za pobedu 3:2, zadnji gol makazice

I u zlatno doba Serie A je bilo mali milion legendarnih meceva, nikad nijedna liga nije imala 7 timova nakrcanih zvezdama niti ce ikad vise imati

A šta je tačno fora sa ovom utakmicom PSG-a i Bajerna da bi dobila taj epitet?

Nisam gledao, možda je kvalitet bio na vrhunskom nivou, ali pored kvaliteta valjda da bi nešto bilo najbolja tekma ikada mora da ima i neki rezultatski tvist.

Kad sam video rezultat 5:4, pomislio sam da je na primer PSG vodio 3:0, pa Bajern okrenuo i poveo 4:3, pa onda na kraju PSG napravio još jedan preokret pa pobedio 5:4.

Kad ono, PSG vodio 5:2 i ovi smanjili na 5:4.

Za mene - finale Svetskog prvenstva 2022. i Milan-Liverpul 2005. godine.

9 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Dajte neku od 0:0 fantom

Arsenal - Real, uzvrat cetvrtfinala 2006.

U prvom mecu lepotica Anrija za pobedu na Bernabeu, u revansu na Hajberiju prstalo na sve strane, verovatno najbolja igra Reala te godine s druge strane Anri pravio malu decu al se ispromasivao ili je Kasiljas bio u elementu.

Najbolji 0:0 sto sam video u zivotu

Pored prethodnog finala, dve meni najbolje sa svetskih prvenstava

A sa evropskih

Edited by vorda

26.04.2026. Zvezda - Partzian 3:0

22.02.2026. Zvezda - Partizan 3:0

Te dve bih izdvojio

12 minutes ago, dillinger said:

Arsenal - Real, uzvrat cetvrtfinala 2006.

U prvom mecu lepotica Anrija za pobedu na Bernabeu, u revansu na Hajberiju prstalo na sve strane, verovatno najbolja igra Reala te godine s druge strane Anri pravio malu decu al se ispromasivao ili je Kasiljas bio u elementu.

Najbolji 0:0 sto sam video u zivotu

Baš sam i ja razmišljao, ali nisam mogao da se setim da li je gorela ta, ili sledeće godine Arsenal-CSKA 0-0. Biće da su obe

Ne znam da li je pomenuto Monako - Deportivo 8:3 2004. Kao Zvezda - OFK da su igrali, a ono polufinale LŠ.

Ove utakmice su već spomenute, ali meni su najbolje.

03.10.1999. Lazio-Milan 4:4 - Ako se ne varam, pokojna BK je prenosila tada Kalčo. Utakmica je bila toliko dobra da je reprizirana nedelju dana kasnije.

25.05.2005. Liverpul-Milan - Još jedna pokojna televizija (rts akcentovanje) je prenosila. Drugar došao kod mene da gledamo. Poluvreme 3-0 za Milan, utakmica praktično rešena. Ajde da malo vidimo šta ima na ostalim kanalima dok je poluvreme. Na rtsu ide film Kupi mi Eliota. Kreten od drugara neće da gleda drugo poluvreme jer je tamo već pobednik rešen, hoće da gleda film. Jedva sam ga ubedio da makar pogledamo desetak minuta drugog poluvremena, pa ako ne bude promena vratiću na rts. Sreća, te ga Džerard brzo uvali...

...a kao najdominantniju igru nekog tima u finalima izdvojio bih finale EP 2012, kada je furija tukla žabare 4:0. Rekao bih da je taj španski tim nešto najbolje u 21. veku a verovatno i duže.

• Author

nije finalna utakmica već 1/2 finale brazil nemačka na sp u brazilu.

gledao kod kuma, njega deca iznervirala nisu mogli da se dogovore ko će da šeta psa i izađe on na 15ak min.

vrati se iz šetnje a na tv-u 0-5

gospode

mislio je da sam zalepio nešto na onaj marker gore levo