April 29Apr 29 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Dajte neku od 0:0 Eno, Hamlet je naveo jednu, mada očigledno nije razumeo temu pismenog zadatka
April 29Apr 29 Author 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Dajte neku od 0:0 partizan - realuz muzičku podlogu - bad copy svi bi ste hteli da vas jebe bekam
April 29Apr 29 2 minutes ago, copkillah said:Eno, Hamlet je naveo jednu, mada očigledno nije razumeo temu pismenog zadatka Koju sam naveo da je bilo 0:0?
April 29Apr 29 28 minutes ago, copkillah said:Pa gde onda rangiraš Liverpul - Mančester junajted 7:0 i Mančester junajted - Liverpul 0:5? pa nije tema najuseravanje u utd... ali kad bi bila, svakako je ovo u fergusona najjace ikada.
April 29Apr 29 Just now, Guuundogan said:pa nije tema najuseravanje u utd... ali kad bi bila, svakako je ovo u fergusona najjace ikada.Ne bih se složio...
April 29Apr 29 12 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Dajte neku od 0:0 Bila je 1 u LŠ, Real-Bajern. Kasiljasi Kan branili nemoguće.
April 29Apr 29 Author 3 minutes ago, Fakundo Sava said:Argentina - Yugosalviato je bila top tekmaal sam se osećao posle ko da su me tukli tri dana
April 29Apr 29 14 minutes ago, SNARC said:Ovo..Sonko Neri samo daje smek svemu..kao sveze mleven biber u domacu supu.
April 29Apr 29 Just now, jezovuk said:Bila je 1 u LŠ, Real-Bajern. Kasiljasi Kan branili nemoguće.U mislim da se sećam toga...Meni su inače, 2 utakmice jako drage, kao pobeda defanzivnog fudbala, nad apolutno monstruznim napadom... Edited April 29Apr 29 by radisa
April 29Apr 29 20 minutes ago, Hamlet Strašni said:Koju sam naveo da je bilo 0:0?Moj zajeb, preleteo sam i Bajern '91. pročitao kao Bari '91. Zvezda - Bajern, verovatno jedna od 2-3 najbolje na ovim prostorima ikada.15 minutes ago, Guuundogan said:pa nije tema najuseravanje u utd... ali kad bi bila, svakako je ovo u fergusona najjace ikada.On je napisao da mu je najgora utakmica ikada bila Liverpul - Milan, pa me je interesovalo kako je onda podneo ove dve Edited April 29Apr 29 by copkillah
April 29Apr 29 3 minutes ago, Lancia said:Au, thumbsdown ko vrata. Ja sam mislio da ovde pisemo o dobrom fudbalu, kao onaj jucerasnji a ti slavis pobedu nad fudbalom.Plus ovo navijacko crveno protiv crvenog i ode topik u djavola. fale samo medjusobne pobede blizanaca.ne lupaj, sprdamo se, nema prepucavanja
April 29Apr 29 4 minutes ago, Lancia said:Au, thumbsdown ko vrata. Ja sam mislio da ovde pisemo o dobrom fudbalu, kao onaj jucerasnji a ti slavis pobedu nad fudbalom.Plus ovo navijacko crveno protiv crvenog i ode topik u djavola. fale samo medjusobne pobede blizanaca.Rekao sma da su mi drage, ne da smatram da su dobre u kontekstu najbolje utakmice... Inače, utakmice su bile dobre i realno, Barca je u obe zaslužila da prođe...Odlutala je malo tema, slažem se...