April 29Apr 29 posle jučerašnje utakmice psg bajern, mislim da je dvoje forumaša napisalo da je to najbolja utakmica ever. to me je ponukalo da otvorim ovaj topikprosto i jednostavno, koja je utakmica za vas lično najbolja koju ste ikada gledalija imam dva favorita, prva je nemačka francuska, polufinale svetskog prvenstva u španiji ‘82sećam se da mi je ćale pričao kako su polufinala uvek najbolje utakmice na prvenstvima, plus su ovo bili i mislim prvi penali koje sam gledao na velikom takmičenju. navijao sam za francuze i baš sam bio u bedaku kad su ispalia druga je liverpul njukasl iz ‘96ako se ne varam bio je ponedeljak, kiša ljušti na enfildu, palma prenosi, a vladanko dobrano pod gasom mrmlja meeekmanaman kako lopta dođe do nekog liverpulovog fudbaleraklasikizvolite u salonu…
April 29Apr 29 Mislim da je išlo na BK Liverpul NjukaslDošao sa treninga, sećam se i šta sam jeo dok sam gledao.Najbolja verovatno finale poslednjeg WC. Edited April 29Apr 29 by kralj
April 29Apr 29 Meni je u sećanju finale kupa Uefa 2001 Liverpool-Alaves kao apsolutno spektakularna utakmica. Takođe je bilo 5:4, preokreti, produžetak, odlučujući gol pao u nekom 118. minutu.
April 29Apr 29 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:@napadaj iz nekog razloga fifini klipovi ne mogu da se videMogu kad klikneš na Watch on YouTube
April 29Apr 29 Author 5 minutes ago, Nikodije said:Meni je u sećanju finale kupa Uefa 2001 Liverpool-Alaves kao apsolutno spektakularna utakmica. Takođe je bilo 5:4, preokreti, produžetak, odlučujući gol pao u nekom 118. minutu.uh to je bio spektakl za alaves igrao krojfov sin i ivan tomićbilo je i neko ludilo parma lacio, one sezone kad su lacijalinuzeli titulu 98/99
April 29Apr 29 Author inače je polufinale iz meksika 1970 zapadna nemačka italija proglašena za najbolju utakmicu XX veka
April 29Apr 29 Uživo sto sam gledao Zvezda Bajern 91. Na tv uživo Nemačka Francuska 82, Argentina Nemačka 86, Kamerun Engleska 90. Engleska Argentina 98Jutjub Liverpul Everton finale FA kupa
April 29Apr 29 Brazil - Holandija su odigrali dva spektakla na SP, četvrtfinale 94 i polufinale 98, posebno je ova druga bila sjajna. Sevale su majstorije sve vreme.