April 29Apr 29 18 minutes ago, radisa said:Lverpool - Milan 3:3.... Ta i finale proslog SP.Greota je one kecere od sinoc pominjati na ovom topiku
April 29Apr 29 Bas subjektivno: Man City - Newcastle 2002 1:0 Darren Huckerby Subjektivno: liverpool milan, takvu ludnicu vise nikad nisam gledao. Svega je bilo te veceri… meni se uvek prvo javi slika Kaka pas za Crespa i gol, ali najludje od svega je odbrana Dudeka vrhovima prstiju nakon prve odbrane Shevchenku… tu je neko suspendovao zakone fizike na sekundu, ja tu i dalje nemam objasnjenje kako… i dan danas mi je krivo sto sam navijao za liverpul i preokret, tu je trebalo da Milan osvoji titulu a liverpul posle u Atini… no dobro, navijaci liverpula i inzagi legenda se ne bi slozili…
April 29Apr 29 Author 26 minutes ago, MiddleClass said:Greota je one kecere od sinoc pominjati na ovom topiku1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:PSG-Bayern
April 29Apr 29 Liverpul - Milan 3:3. Meni bez premca, posebno zbog toga što sam lično prisustvovao tom istorijskom momentu. To ne može da se nadmaši.Liverpul - Njukasl 4:3 i 1996. i 1997. mrtva trka. Prva je bila značajnija, jer je sjebala Njukasl u trci za titulu, gol Kolimora u nadoknadi vremena, pre toga 1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 3-3, pa 4-3. Sledeće godine totalno ludilo, 3-0, pa 3-3, pa Fauler u 90+4 za pobedu. Najbolja zabava koju fudbal može da ti pruži.Liverpul - Barselona 4:0. Izbaciti Barsu sa Mesijem i Suarezom bez Salaha i Firmina, na način na koji je to urađeno. Vrhunac fudbala.Liverpul - Alaves 5:4. Već pomenuta, zlatni gol u 116. minutu, isto potpuno ludilo od utakmice, mada su mi sve prethodno navedene ispred. Bilo je tu još spektakularnih mečeva, npr protiv Dortmunda 4-3, ali nema smisla da ih nabrajam sve redom.
April 29Apr 29 3 minutes ago, vorda said:Svakako bi ovu tekmu trebalo uzeti u obzirSad htedoh to da napišem.Iz glave, ne nužno najbolje ikada, ali zapamćene:Liverpul Milan 3:3Lazio Milan 4:4Nigerija Špania 3:2 Francuska 98Deportivo Milan 4:0, revanš (valjda) qf lš posle 4:1 za Milan u prvojNorveška Maroko 2:2 Francuska 98...Nemačka Brazil 7-1 ()
April 29Apr 29 35 minutes ago, napadaj said:To je najgora utakmica ikada 😭Pa gde onda rangiraš Liverpul - Mančester junajted 7:0 i Mančester junajted - Liverpul 0:5?
April 29Apr 29 20 minutes ago, copkillah said:Pa gde onda rangiraš Liverpul - Mančester junajted 7:0 i Mančester junajted - Liverpul 0:5? Skroz nebitni mečevi