Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lisabon

Featured Replies

• Replies 154
  • Views 30.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

Meni je ovo najdrazi film o Lisabonu i najbolje predtsavlja kako je taj grad izgledao kad sam ga prvi put posetio. Ljubav na prvi pogled. Lisbon Story

• ultra plasticni
    ultra plasticni

ja pamtim jednu bas bunjuelovsku scenu, oko 9 uvece sisli smo na stanici posle baixa sijado ka moru (ima previse stepenica na gore) i krenuli ka centru, prolazimo pored jedne crkve, ogromna masivna me

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

Cim izadjete iz hotela obavezno na kolace iza ugla Pastéis de Belém® Pastéis de Belém®

Posted Images

Meni je ovo najdrazi film o Lisabonu i najbolje predtsavlja kako je taj grad izgledao kad sam ga prvi put posetio. Ljubav na prvi pogled.

Lisbon Story

Lisbon Story (1994)

sad ste me ponukali da odgledam marku žvaka s pokojnim tiagom u lisabonu.

dobar lik bio, ima ona priča kad se kešao o tramvaj i skoči na asfalt kad je tramvaj stao a ono dva pandura ga gledaju u fazonu meu deus. ili kad ga šaponja pita kakve su portugalke...

ja pamtim jednu bas bunjuelovsku scenu, oko 9 uvece sisli smo na stanici posle baixa sijado ka moru (ima previse stepenica na gore) i krenuli ka centru, prolazimo pored jedne crkve, ogromna masivna metalna vrata, dvokrilna sirom otvorena unutra teski drveni stolovi postavljeni u P sa klupama, masivni lusteri i sigurno jedno 200 beskucnika, migranata, prostih luckih radnika vecera bakalara salate i one njihove poslastice sa vanilom.

podsetilo me na viridianu

4 hours ago, ultra plasticni said:

ja pamtim jednu bas bunjuelovsku scenu, oko 9 uvece sisli smo na stanici posle baixa sijado ka moru (ima previse stepenica na gore) i krenuli ka centru, prolazimo pored jedne crkve, ogromna masivna metalna vrata, dvokrilna sirom otvorena unutra teski drveni stolovi postavljeni u P sa klupama, masivni lusteri i sigurno jedno 200 beskucnika, migranata, prostih luckih radnika vecera bakalara salate i one njihove poslastice sa vanilom.

podsetilo me na viridianu

ovde je beskucnika svakim danom sve vise.....