April 17Apr 17 Za nas sirotinju ostaje samo da gledamo kako to radi Bruno Ganz.https://m.imdb.com/title/tt0085400/
April 17Apr 17 Meni je ovo najdrazi film o Lisabonu i najbolje predtsavlja kako je taj grad izgledao kad sam ga prvi put posetio. Ljubav na prvi pogled.Lisbon Story
April 17Apr 17 sad ste me ponukali da odgledam marku žvaka s pokojnim tiagom u lisabonu.dobar lik bio, ima ona priča kad se kešao o tramvaj i skoči na asfalt kad je tramvaj stao a ono dva pandura ga gledaju u fazonu meu deus. ili kad ga šaponja pita kakve su portugalke...
April 17Apr 17 ja pamtim jednu bas bunjuelovsku scenu, oko 9 uvece sisli smo na stanici posle baixa sijado ka moru (ima previse stepenica na gore) i krenuli ka centru, prolazimo pored jedne crkve, ogromna masivna metalna vrata, dvokrilna sirom otvorena unutra teski drveni stolovi postavljeni u P sa klupama, masivni lusteri i sigurno jedno 200 beskucnika, migranata, prostih luckih radnika vecera bakalara salate i one njihove poslastice sa vanilom. podsetilo me na viridianu
April 17Apr 17 4 hours ago, ultra plasticni said:ja pamtim jednu bas bunjuelovsku scenu, oko 9 uvece sisli smo na stanici posle baixa sijado ka moru (ima previse stepenica na gore) i krenuli ka centru, prolazimo pored jedne crkve, ogromna masivna metalna vrata, dvokrilna sirom otvorena unutra teski drveni stolovi postavljeni u P sa klupama, masivni lusteri i sigurno jedno 200 beskucnika, migranata, prostih luckih radnika vecera bakalara salate i one njihove poslastice sa vanilom.podsetilo me na viridianuovde je beskucnika svakim danom sve vise.....