17 hours ago17 hr Slike iz Bolonje cu preskociti, posto je Bolonja i tako "bezveze" Tamo smo isli jer nas je vreme oteralo daleko od svih predvidjenih lokaliteta.Medjutim za najbitniji dan u toku putovanja je bilo lepo vreme... u ModeniPosle toliko vremena sve se pomesa, tako da sam nesto i zaboravio sta smo posecivali, ali smo sigurno isli u Bobbio zbog ove slikekoju sam pokusao da kopiramSimpatican gradic Bobbio, posle je dosla na red PjacencaSutradan smo otisli u FontanellatoOnda je dosao red na Malo prirodeI na povratku ka Bg smo svratili u CorreggioI na kraju jedan zanimljiv gradic Edited 17 hours ago17 hr by Milosh76
17 hours ago17 hr Namerno nisam hteo da pomenem da smo cak 2 puta naleteli na lose vreme kad smo hteli da posetimo panchina gigante, a veliko zadovoljstvo mi je bilo sto sam upoznao naseg admina @Lo Zingaro .
17 hours ago17 hr 33 minutes ago, Milosh76 said:Namerno nisam hteo da pomenem da smo cak 2 puta naleteli na lose vreme kad smo hteli da posetimo panchina gigante, a veliko zadovoljstvo mi je bilo sto sam upoznao naseg admina @Lo Zingaro koji je lep, pametan, zgodan i zanimljivZavrsi brate recenicu kako treba Super reportaza, a sto se kise tice bolje nego danasnjih 39 stepeni