March 15Mar 15 Just now, Ratamahatta said:Gerd Miler ima vise od 1 po tekmi, ali on je puno igrao, nije onIma i puskas, ali nisu umrli na stadionu za vreme derbija...
March 15Mar 15 Dao sam gazilion golova, u jednoj sezoni dao 60 samo u ligi. Moja statua stoji i danas ispred stadiona na kome sam igrao 12 godina.
March 15Mar 15 Da nije neki Madjar? Ne znam kako se skaliraju klubovi po velicini u Budimpesti, kapiram da je Ferenc prvi. Ko su drugi i treci? Honved i Vasas, ili Honved i MTK? A mozda nije ni Madjar pa lupam u prazno
March 15Mar 15 Dakle poceo je u trecem klubu, pa je ubrzo presao u jedan od dva velika rivala iz istog grada
March 15Mar 15 Zapadna Njemacka ili Italija pedesetih? Je l' nesto od ta 2 kontekst?Svetski prvak - checkStatue nisam siguran da ima svako, ali ima ih dostaPedesete - jos nisu pocela UEFA takmicenja do tamo negde 55/56 ili kad vec Edited March 15Mar 15 by Ratamahatta
March 15Mar 15 Na tragu si, ali jaci klubovi i jaci derbi. Taj treci klub je dosta manje poznat, a cetvrti ako ga ima, znaju ga samo lokalci