February 18Feb 18 Ucukase Slovaci Nemce prilicno lako. Dosta vise pokusaja za gol, dobro koriscenje odd-man rush situacija. Nemci bez PP realizacije, a kada imas dva vrhunska igraca i to ne uspevas (Draisatl i Stutzle), onda i nemas previse sanse za trijumf.
February 18Feb 18 Navijam za Čehe, ali za turnir je bolje da prođe Kanada, pa se gleda sa filozofskim mirom.Baš mi žao zbog Krozbija. Meni deluje da je završio turnir.
February 18Feb 18 Ne znam kako ono nije bilo sudjeno kao kazna (bilo kakva), Kanadjani su top igraci u svojim ekipama i navikli su da im se ovo sudi skoro uvek; zato i ovoliki protesti za svaki ostriji start.
February 18Feb 18 Na šta misliš, onaj visoko podignuti štap?Popustio je pritisak Kanađana, konsolidovali se Česi i solidno prete.
February 18Feb 18 4 minutes ago, kralj said:Na šta misliš, onaj visoko podignuti štap?Popustio je pritisak Kanađana, konsolidovali se Česi i solidno prete.Ono kada je zavrsio na ogradi. Kasniji startovi i povreda se jednostavno dese i to se ne moze uvek izbeci. Video sam da su se Kandjani bunili i pocetkom treceg perioda, no nisam video samu situaciju.
February 18Feb 18 5 minutes ago, sasha said:Neugodna Švajcarska sa Džakom i Šaćirijem vodi već 2:0 protiv FinacaImaju Svajcarci solidan tim. 4-5 odlicnih igraca, par njih sa poduzom NHL karijerom.