February 13Feb 13 Neće nas frka. 6 na 5 prave prvo icing pa sad ofsajd.I naravno kazna. Bolji su bili Finci sve zajedno. Obećava za nastavak turnira.
February 13Feb 13 Just now, kralj said:Neće nas frka. 6 na 5 prave prvo icing pa sad ofsajd.I naravno kazna.Bolji su bili Finci sve zajedno.Obećava za nastavak turnira.Rantanen majstorski...
February 13Feb 13 4 minutes ago, kralj said:Neće nas frka. 6 na 5 prave prvo icing pa sad ofsajd.I naravno kazna.Bolji su bili Finci sve zajedno.Obećava za nastavak turnira.Iskoristili su svoje šanse. Šveđani nisu uhvatili pravi ritam...igrali su na monente.
February 13Feb 13 Rantanen je igrao celu maestralno. Slabije pratim, znam ukupno ovde 5-6 igrača. Evo danas sam saznao da je Barkov duže povređen.
February 13Feb 13 1 minute ago, alkibijad said:Iskoristili su svoje šanse. Šveđani nisu uhvatili pravi ritam...igrali su na monente.Bili su i energetski bolji Šveđani, mislim i da su ih nadklizali, ali Finci mnogo pametnije. Golman im je bio sjajan. Ne samo što je poskidao, nego i igra sa pakom ko car.
February 13Feb 13 2 minutes ago, kralj said:Rantanen je igrao celu maestralno.Slabije pratim, znam ukupno ovde 5-6 igrača. Evo danas sam saznao da je Barkov duže povređen.Da, Barkov jako nedostaje. I Panterima i Lavovima...Rantanen je bio na piku Šveđanima celu utakmicu... Izdržao.
February 13Feb 13 Cesi "zaludese" Francuze cyclingom. Tacno se videlo kako defanzivci sve teze i teze prate, pa su morali stalno da skupljaju dobranu, kako neko ne bi ostao sam ispred gola za one-timer.
February 13Feb 13 ova svedjanka vec cetvrti put dobija 2 minuta kazne ja mislio da tu kao i u rukometu ima max 3 iskljucenja
February 13Feb 13 pune tribine jednoobrazno odevenih švajcarskih navijača... kanađani sa crnim javorovim listom na aversu dresa...iz daljine izgleda kao crni orao...
February 13Feb 13 Odlicna prva trecina. Schmid je skinuo par dobrih sansi. Dobar checking Svajcaraca.
February 13Feb 13 10 minutes ago, Miljenko said:Odlicna prva trecina. Schmid je skinuo par dobrih sansi. Dobar checking Svajcaraca.Moraju, tu su im mnogobrojni navijači. Kanada se ne troši mnogo. Polukontre i na greške Švajca.