February 13Feb 13 Lepo je ovo bilo. Najpre pokusaj trosenja vremena, a kada se saigrac ubacio pred gol i ostao sam, zasto ne pokusati vise.
February 13Feb 13 Imali su već pre toga dva nimalo naivna šuta. Iznenađujuće dominantni Finci, ali biće svega ovde.
February 13Feb 13 Domaći komentator sa ES iznenađujuće u materiji. Zadnje vreme došlo kad i ZOI mora da se strimuje.
February 13Feb 13 Na drugom mecu mi se cini da sudije guraju Italijane. Smesna 2 minuta kazne, za udaranje u glavu, a sada nesto sto nije licilo na inteference prekrsaj za Slovake. Cudi me da se Italijani i dalje drze. Ranije su ovakve ekipe resavane sa 8-10 golova.
February 13Feb 13 1 minute ago, Miljenko said:Na drugom mecu mi se cini da sudije guraju Italijane. Smesna 2 minuta kazne, za udaranje u glavu, a sada nesto sto nije licilo na inteference prekrsaj za Slovake. Cudi me da se Italijani i dalje drze. Ranije su ovakve ekipe resavane sa 8-10 golova.Domaćini, ali nemoj zaboraviti da Italijani solidno ulažu u hokej, ima i naturalizacije, a i njihovi igrači igraju neke evropske lige. Njihov danas rezervni golman Clara iz Karpat Oulua imao je četrdesetak odbrana protiv Švedske. Nije slučajno.
February 13Feb 13 druga trećina je bila veoma dobra. u trećoj je dosta toga nepovezano...šveđani bi po svaku cenu do gola ili da nametnu neku nervozu...finci drže linije i čekaju kontru.
February 13Feb 13 Da je prešlo baš bi se zadramilo.Mikkola me baš podseća stilom i stasom na Paul Coffeya, doduše, verovatno je i sugestivno zbog 77. Edited February 13Feb 13 by kralj