February 18Feb 18 Gledao sam i našu reprezentaciju u produžecima uživo 3 na 3, samo što smo mi izjednačili bukvalno u poslednjoj sekundi i dobili produžetak. Šansa na šansu je to uvek.
February 18Feb 18 18 minutes ago, kralj said:Gledao sam i našu reprezentaciju u produžecima uživo 3 na 3, samo što smo mi izjednačili bukvalno u poslednjoj sekundi i dobili produžetak.Šansa na šansu je to uvek.Finci su odigrali baš pametno 3 na 3. Kad su uzeli pak čekali su pravu šansu, par puta su se vraćali u svoju trećinu sa pakom dok nisu uradili pravu kombinaciju. Gledao sam utakmice u kojima trener herojski vadi golmana i ubacuje četvrtog hokejaša pri posedu paka...
February 18Feb 18 Kako su prolazili? 4 na 3 je dosta veća prednost u odnosu na 6 na 5, ali sa druge strane izgubljen pak je veća opasnost po svoj gol, i ne samo to, nego je i kraj utakmice.
February 18Feb 18 1 minute ago, kralj said:Kako su prolazili? 4 na 3 je dosta veća prednost u odnosu na 6 na 5, ali sa druge strane izgubljen pak je veća opasnost po svoj gol, i ne samo to, nego je i kraj utakmice.Uglavnom bi ekipa sa prednošću igrača više postizala gol.
February 18Feb 18 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Bole me oci od svedskih dresova..Kako li je tek njima na ledu... Refleksija.
February 18Feb 18 Od 6:0 u sutevima za SAD, do 6:6. Bice ovo nadam se jos jedna vrlo tesna utakmica do kraja..
February 18Feb 18 Markstrom ima 36 godina, no i dalje brani sasvim dobro. Secam se par ekstra sezona za Vancouver i Calgary, gde je imao prosek primljenih golova od 2.5 i nize, odnosno preko 92% odbrana, na nivou sezone.
February 18Feb 18 Propustili su Svadjani dve dobre sanse i brzo stize kazna. Tesko je braniti se 30+ minuta protiv ovako jake postave.