February 11Feb 11 Da, bio je samo jedan los odbitak, ako sam dobro video do sada, no to je odbrana pocistila. Imace Slovaci PP na pocetku drugog perioda, videcemo da li mogu da ozbiljnije priprete do kraja.
February 11Feb 11 RTS komentator. Dobro je to Saros sve pokrio, a vidi se blok Ristolainena. I sada imamo igru 6 na 6.
February 11Feb 11 Meni je pomalo neocekivano da ovaj lineup Finaca ne moze iz ovoliko pokusaja da resi golmana koji nije jos imao NHL debi.
February 11Feb 11 Finci bez majstorstva. Igrali na silu, a to nije njihov stil.Slabo odigrali gde su obično jako dobri u odbrani. Valjda nedostaje i Barkov kao vezivno tkivo.Slovaci majstori prvih utakmica, školski primer strpljive i požrtvovane igre. Slafkovsky sjajan. Po grupama će biti uigravanja i hvatanja forme.A od eliminacija druga pesma...
February 11Feb 11 Odlicno su Slovaci odigrali tu nema zbora. Hlavaj skinuo bar 5-6 dobrih sansi, dok im je napred odigrao vrhunski onaj od koga se to i ocekivalo. Videcemo sada Svedjane, mada Italijani nisu nikakav reper.
February 11Feb 11 Svedjani neozbiljno neefikasni u prva dva perioda. 43-11 u sutevima do sada. Vidi se da Italijani ne mogu da pariraju Svedjanima sto se tice same igre, no za sada je golman Brynasa veoma dobar.
February 12Feb 12 Kakav blamaž sada u "Lajv" prenosu. Komentattor kreće da prenosi utakmicu koja je počela pre šest sedam minuta, da bi tek sada skontao da gleda nekakv hajlajt... tako da se tek od osmog minuta RTS pronalazi pravi signal za lajv...
February 12Feb 12 Od kada su sudije pocele da pomazu slabiji tim.Najpre ponisten gol USA za 2-0 zbog ofsajda (koji jeste bio). Nesudjeno udaranje u glavu na Matthewsu i izjednacenje na drugoj strani. Drugi ponisten gol za USA, zbog ometanja golmana, u situaciji gde golman nema trika da bi zaustavio onaj redirection.
February 13Feb 13 defanzivan start Finaca, a onda iz jedne polukontre šut malo iza slot pozicije na golmanovu palicu i 1-0 za Lavove... Šveđani previše kombinuju na p.p. za sada, a premalo konkretni...
February 13Feb 13 Strašan gol, baš dobar PP generalno Šveda. Doduše, meni malo prestrogo isključenje.
February 13Feb 13 1 minute ago, kralj said:Strašan gol, baš dobar PP generalno Šveda. Doduše, meni malo prestrogo isključenje.silovit...vratile sudije malo za popust Fincima kod drugog gola (high stick)... Edited February 13Feb 13 by alkibijad