February 11Feb 11 Danas počinje muški turnir. 3 grupe po 4. 4 najbolje po kombinovanom rankingu idu direktno u četvrt finale, ostale igraju osminu finala Edited February 11Feb 11 by theanswer
February 11Feb 11 I mene to nervira. Imaju prilicno jak tim, plus nikada nisu imali ovako dobre golmane. Bukvalno bi bio problem trojicu da odaberu. A i oduvek sam za njih navijao na hokeju.
February 11Feb 11 Jel igraju braca Bure za Rusiju? Ako su u penziji onda nemam za koga da navijam, moze Ceska onda.
February 11Feb 11 Jagr je igrao do 50. godine, ali kod kuce u Ceskoj (Kladno, gde je i vlasnik). No to ipak nije NHL/ZOI nivo.
February 11Feb 11 Kvota na Kanadu protiv Češke 1,25. Jel su Česi baš toliki autsajderi?Vidim iza Kanade i USA najveće šanse imaju Švedska pa Finska za zlato mada naravno sa dosta većim kvotama
February 11Feb 11 40 minutes ago, Miljenko said:Jagr je igrao do 50. godine, ali kod kuce u Ceskoj (Kladno, gde je i vlasnik). No to ipak nije NHL/ZOI nivo.Igra još uvek za Kladno poneku utakmicu u 53. godini. Ove sezone 6 utakmica i jedna asistencija.
February 11Feb 11 Komentariše li Zvonko iz penzije? Igraju li braća Hanson? Najgore je bilo jedne godine kad je Nikita po službenoj dužnosti komentarisao hokej: Evo ih Liba i Lala, oni kombinuju i kombinuju...Zvonko poslednji put na SP kad je uhvatio na zub Gudaša:I konačno, pravi čovek na pravom mestu (Gudaš u penalty boxu)!
February 11Feb 11 2 hours ago, Miljenko said:I mene to nervira. Imaju prilicno jak tim, plus nikada nisu imali ovako dobre golmane. Bukvalno bi bio problem trojicu da odaberu. A i oduvek sam za njih navijao na hokeju.Mislim da nemaju dobro složen tim, nego pojedince (pa i zvezde) raznih generacija koji igraju u NHL. Ovečkin i Malkin su na zalasku, a Panarin i Kučerov nisu materijal za povezati ekipu. Poslednja dva vezivna su bili Fedorov i Kovalchuk. Edited February 11Feb 11 by alkibijad
February 11Feb 11 Rusi su na golmanu mnogo bolji od Svedske recimo, koja je dobro balansiran tim. Posle Canade i USA verovatno najbolji.No sta je tu je, moracu da budem neutralni posmatrac.Op, vode Slovaci.
February 11Feb 11 2 minutes ago, Miljenko said:Rusi su na golmanu mnogo bolji od Svedske recimo, koja je dobro balansiran tim. Kod Rusa je bitna hijerarhija na golu, tj. koji je golman broj jedan ili da li ih trener rotira od utakmice do utakmice jer svaki mora da dobije šansu, pa ne mogu da uhvate formu i kontinuitet. Poslednju utakmicu da je golman doneo Rusima nešto je Bryzgalov 2009. - finale SP u Švajcarskoj.
February 11Feb 11 To sve stoji. Ne znam kako bi to izgledalo sada, kada su tu Bobrovsky, Vasilevskiy, Shesterkin i Sorokin.Drze se Slovaci nekako i dalje. Slafkovsky nastavlja dobru igru iz Montreala.
February 11Feb 11 Just now, Miljenko said:To sve stoji. Ne znam kako bi to izgledalo sada, kada su tu Bobrovsky, Vasilevskiy, Shesterkin i Sorokin.Drze se Slovaci nekako i dalje. Slafkovsky nastavlja dobru igru iz Montreala.Slovaci često igraju jako dobro prvu ili prve dve utakmice na prvenstvima. Finci će dizati tempo i igru na telo. Ako Hlavaj spusti roletnu biće neizvesno. Edited February 11Feb 11 by alkibijad