Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Epstein files

Featured Replies

Rimsko carstvo, 5. vek, dvorske bahanalije.

• Replies 639
  • Views 48.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Činjenice: 6. jula 2019. uhapšen je Jeffrey Epstein po federalnoj optužnici za seksualnu trgovinu maloletnicima na Floridi i u Njujorku. 10. avgusta 2019. godine Epstin se navodno ubio (obesio) u zat

• vememah
    vememah

https://x.com/PaperWhispers/status/2018005103425278283

• Melanija malo troluje 🫠

Posted Images

Kolorizovano. I modernizovano.

Ja sam mislio da sam ja naivan covek, sada vidim da ima mnogo naivnijih od mene.

Epastajn je snimao dogadjaje i cuvao dokumentaciju kao licni kapital. Tu se i zeznuo, mislim da je to razlog zbog kojeg je ubijen u zatvoru. Kakav crni spijun, covek je zeleo novac, moc, konekcije - ocigledno je imao jaku socijalnu inteligenciju i nezajazljivu preverznu prirodu pa je bio ovako produktivan u zlocinima. Ovo MOSAD i FSB ako su koristili ponesto od ovoga, svakako nije doslo od spijuna Dzefrija vec od perverznjaka Dzefrija.

Sto se tice trenutne antizapadne histerije i multiorgazmicnog svrsavanja svakog tupche koji voli konspirativne teorije - sve ovo (organizovana pedofilija sa decom 5+ godina izmedju milionera i politicara, ubijanje iz zabave i sarajevski safariji, najizopacenije stvari koje dokon milionerski mozak mozde da zamisli - sve se to odvija upravo sada i u ovom trenutku sirom sveta, i na zapadu i na istoku i u Jagodini do onomad. I desavace se kroz dvesta godina kao sto se desavalo, doduse u mnogo opustenijoj klimi, pre dvesta godina.

Pa Dostojevski pise o brakovima izmedju staraca i devojcica koji su bili majnstrim u Rusiji do juce. I ne samo u Rusiji. Koliko glup treba da budes pa da mislis da je ovo izum zapada.

Edited by Caligula

Tacno,samo u ovom slucaju ne,vazno je da si ti ubacio FSB zlu netrebalo,da zapadna corba bude ipak malo lakša za gutanje ove monstruozne stvari,sa Rusima za 50 pošto lakše ćemo je svariti.

13 minutes ago, Bogotac said:

Tacno,samo u ovom slucaju ne,vazno je da si ti ubacio FSB zlu netrebalo,da zapadna corba bude ipak malo lakša za gutanje ove monstruozne stvari,sa Rusima za 50 pošto lakše ćemo je svariti.

Naprotiv, rekao sam da FSB i MOSAD ovde samo statiraju, ako uopste. Dzefri Epstajn nije bio spijun.

Takodje sam rekao da samo glupak moze ovo da nazove zapadnjackim specijalitetom - jedino zapadno ovde je sto se stvar uopste pojavila u medijima i sto se ovo percipira kao neki skandal. Sve ovo i gore od ovoga se desava svuda po planeti i na razlicitim nivoima moci, eto imamo primer Epstajna sa Ali Ekspresa u Jagodini. Palma je strancima podvodio decu i celoj politickoj eliti Srbije, vrv i tajno snimao i imao ucenjivacki potencijal (sto je i rekao javno u jednoj emisiji sta ce se desiti ako ga iko optuzi)

Mi ovde (vi zapravo, koliko citam) vise govorite o potencijalnim posledicama ovog skandala po ucesnike koji su, evo, javno eksponirani. Ostali po svetu koji nisu eksponirani a svakako postoje nisu tema.

Edited by Caligula

Nicim niste poduprli da Epstein nije radio sa Rusima. Kao da pricamo o nekome ko je bio olicenje lojalnosti i visokih principa. Ima jos jedan isti takav, samo narandzast i trenutno obnasa funkciju POTUS-a. Njih dva jarana najbolja 15 godina. Ko se moze zakleti da narandzasti nije nikad imao veze sa Rusima? Pricajte sta hocete ja nakon svega sto je izaslo ovih dana vjerujem u sve teorije zavjere. Nisam vise 100% ni da nisu gusteri.

18 minutes ago, Caligula said:

Naprotiv, rekao sam da FSB i MOSAD ovde samo statiraju, ako uopste. Dzefri Epstajn nije bio spijun.

Možda nije bio špijun kao takav, ali je bio korisni idiot ili kakogod. Beskrajno je naivno pomisliti da Mosad ovde nije bio duboko upleten. Ne bih bio iznenađen ni da su ga oni na samom startu poturili i progurali, bio on toga svestan ili ne.

Jebote, ovo je gore od Twittera a milion puta manje ljudi.

Mislim, radio je za FSB - dali to znaci da su CIA i Mossad samo nemi posmatraci? Radio je za CIA, Mossad - dali to znaci da je FSB nemi posmatrac? Who cares, ako se slazemo da su deca tamo trpeli Bog zna sta - kako moze nekome biti bitno dali je bilo koja agencija umesana u to? Trump, Putler, Bibi - nije bitno, sve na giljotinu.

Evo @Caligula trvdi da nije bio spijun. JE biography bas smrdi na spijunazu. Od profesora u najboljim NYC privatnim skolama, za koje svakako nije imao CV, kroz Ghislaine - koja je kcerka vec prepoznatog spijuna. Do, na kraju - "krem drustva" koji je "letovao" na njegovom ostrvu, plus se nalazi po slikama i mailovima. Circumstantial evidence, svakako... ali ideologija ne bi trebala ovde da igra ulogu, imho.

Hajde zgražavanje na stranu i strogo analitički, mogu da razumem potrebu da se razmatra da li je bio špijun/korisni idiot/nešto treće, ali ne mogu da razumem potrebu da se potencira da sigurno nije bio špijun.

Edited by Milošica

1 hour ago, Seabass said:

Nicim niste poduprli da Epstein nije radio sa Rusima. Kao da pricamo o nekome ko je bio olicenje lojalnosti i visokih principa. Ima jos jedan isti takav, samo narandzast i trenutno obnasa funkciju POTUS-a. Njih dva jarana najbolja 15 godina. Ko se moze zakleti da narandzasti nije nikad imao veze sa Rusima? Pricajte sta hocete ja nakon svega sto je izaslo ovih dana vjerujem u sve teorije zavjere. Nisam vise 100% ni da nisu gusteri.

Ne znam da li ima guštera, ali poprilično sam siguran da su ovi vaši iz Windsora bubašvabe. Kako su samo ekspresno proglasili princa bivšim i gepekovali ga u neki ćumez od par hiljada kvadrata na kišni sever Engleske. Majstori zataškavanja skandala.

Vekovi iskustva, nema to svako.

1 hour ago, Seabass said:

Burden on proof znaš na kome je, Sibi. "Dokažite da me Daily Mail nije slagao" je besmislen zahtev.

Kad obaveštajne službe drže u fioci materijal za ucenu one to rade svojima, za internu upotrebu, jer im je njihova poslušnost potrebna.

Da je Epstein podvodio klinke za FSB, u fajlovima bi se pominjali Rusi. Da ih je podvodio za Kineze, u fajlovima bi se pominjali Kinezi. Umesto toga, pominje se samo mali milion Amerikanaca i Izraelaca.

Pominju se doduše i Putin i Xi Jinping, ali prvi u kontekstu "može li neko da mi završi da ga upoznam" a drugi u konteksu "jebem li mu mater kinesku da mu jebem."

• Popular Post
21 minutes ago, Milošica said:

ne mogu da razumem potrebu da se potencira da sigurno nije bio špijun.

To je u sklopu šire potrebe da se relativizuje čitava afera.

Drugosrbijanac be like, "Šta ste zapeli oko Epsteina, ima pedofila svugde, nije to feature sistema nego aberacija, zamislite koliko ih samo ima u Trećem svetu i ostalim Jagodinama, ih..."

Pritom treba imati u vidu da je u pitanju čovek koji inače vidi Službu iza svakog ugla. Ali ovde ne, ovde su u pitanju samo neki pdf čobani, budale...

Edited by Weenie Pooh

22 minutes ago, Milošica said:

Hajde zgražavanje na stranu i strogo analitički, mogu da razumem potrebu da se razmatra da li je bio špijun/korisni idiot/nešto treće, ali ne mogu da razumem potrebu da se potencira da sigurno nije bio špijun.

Upravo tako. Sad, posto je Epstein pokojan - to nikada necemo sigurno saznati (dali je bio spijun, Ili ne.) Cak I da pretpostavimo da nije, nego je bogate pedofile (koji je valjda nanjusio,) povezivao sa decom, pa sve to snimao kao licni leverage - opet imamo pedofile, alo!!!

9 minutes ago, Moonwalker said:

Vekovi iskustva, nema to svako.

To je zato sto oni percipiraju te stvari kao skandal.

Ovde Vucic moze bukvalno da jebe nekog pred kamerama i nikom nista, kakav kurcev skandal, zasto da se krije. Sutra je vec zaboravljeno.

Vekovi iskustva.

Edited by Caligula

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.