Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

F1 2026-

Featured Replies

• Author

mene samo buni da je mcl ovoliko iza.

• Replies 169
  • Views 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Sa 77. sezonom svetskog sampionata Formule 1 nastupa nova era najbrzeg cirkusa na planeti, pa je red da otvorimo i novi topik. F1 karavan konacno se prosirio i dolaskom americkog tima Cadillac imacemo

• Mr.Mxyzptlk
    Mr.Mxyzptlk

• burekdzija
    burekdzija

Ne znam, ja sam prvi proslog vikenda bio skeptican povodom "lakoce" prestizanja (mozda potcenjujemo lakocu bilo cega kad vozis 340 na sat). Mislim da je danas bilo mnogo bolje, bilo je "pravih" prest

Posted Images

56 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

mene samo buni da je mcl ovoliko iza.

Neka optimizacija softvera izmedju motora i baterije, kao nisu isporucili novi apgrejd ostalima. Jebem li ga.

Red Bull je obecavao u Melburnu ali ovo sad je uzas.

Merc im je dostavio poslednju specifikaciju motora u nedelji prve trke, kapiram da još nisu u stanju da iz njega izvuku maximum ali će sigurno smanjiti gap kako bude odmicala sezona…

…osim ako Mečka i dalje donekle ne sandbaguje i ima prostora za još brzine lol

Idu na to da odugovlace koliko mogu, da naprave razliku u bodovima pre tog izjednacavanja performansi.

dzaba im milion preticanja

Kako sada stvari stoje, dve aprilske trke će biti otkazane, što daje malo vremena ostalima da uhvate Mercedes

Ova preticanja kao u video igrici, ovaj sto bude pretican kao da stoji u mestu... valjda su to hteli, da mlade generacije gledalaca privuku.

U igrici nije ovoliko lako.

• Author
5 hours ago, goofs said:

Kako sada stvari stoje, dve aprilske trke će biti otkazane, što daje malo vremena ostalima da uhvate Mercedes

sto ne ubace druge?

mislim da je logistika neizvodljiva, većina staza nije u vlasništvu F1

Kasno sam pogledao jutrošnja zbivanja, i moram opet da opljunem po Ferariju koji dozvoljava Leclercu da napadne Hamiltona u sprintu dok ovaj gubi poziciju od Russela, da ga nije kolega zajebo s ledja spremio bi napad i vrv opet obišao Rusela, ovako im je pobegao na preko 1 sek i game over, mnogo bitno koji od njih je p2, a ko P3. Ne mogu da verujem da nisu smatrali za shodno da upozore Charlesa da ne dira Luisa sve dok je u borbi sa GR.

Jebiga isto kao i papaya rules. Dva ravnopravna vozaca, ne mozes da im naredjujes, sano ih zamolis da se ne slupaju.

Kad je u pitanju viši cilj, a to je pobeda (pa makar bio i sprint) može da im se naredi da nema napadanja, 2. trka je tek i nema tu šampionskih implikacija (niti će ih izvesno i biti). Ovako nisu ništa postigli nijedan. Zato Ferariju treba čvršća ruka od Vasera koji je previše good guy.

• Author

najjace da je lekler negde prvi vozac