March 8Mar 8 smrdi na dosadnu sezonu, ali nada umire poslednja. kako stojimo sa potocima? meni smart tv box riknuo, bio sam lenj da zamenim jer gledam skoro sve online. za NBA sam obezbedjen, ali za F1 ne mogu da nadjem.
March 8Mar 8 Piastri već završio trku, neće ni startovati. U zagrevanju pred trku izleteo i uništio bolid.
March 8Mar 8 10 hours ago, Rick.James said:Ima li da neko prati IndyCar? Za par sati je trka, Mick Schumacher startuje 4. Postoji li neki potok™?Kasno sam video.Ja sam se godinama mucio sa strimovima.Ove godine sam platio 50 dolara sezonu, ima zvanicna stranica indycar live.
March 8Mar 8 mecka dominantna, smrdi na dosadnu sezonu. kad bi makar mali kimi mogao da ugrozi ovog smaraca. mercedeces nepodnosljivo pisti kada pokazuju kameru sa bolida, ne znam kako je sa drugih.
March 8Mar 8 Author ja se smorio kad sam video da je piastri doa. prvih 10 krugova bili dobri. nadam se da nece russell osvojiti, najantipaticniji pacov na gridu.
March 8Mar 8 Pa jeste Russell favorit ali ima Ferari brzinu ali ne i pamet. Jos treba videti kako stoji RB kada startuje Max pri vrhu. Ali s obzirom da nije uspeo da obidje Landa, koji vozi traktor, na svezijim gumama 20 krugova, mrka kapa.
March 8Mar 8 Moj prvi utisak: meh. Da je drugacije, jeste. Da je interesantnije, (jos) nije.Dobra stvar, lakoca obilazenja, bilo je dosta kontri u borbi za poziciju, sto sam ja prvi kukao da nedostaje.Losa stvar, lakoca obilazenja 😂, sa ovim overtake button (i manjim bolidima) izgleda kao i igrici, prelako.Ali otvoren sam za nove stvari, videcemo kako ce se trkanje razvijati.