May 31May 31 Eh ti vikendi bez formule…https://nova.rs/sport/sport-ostalo/sumaher-se-vencao-pred-tv-kamerama-stupio-u-brak-sa-14-godina-mladjim-muskarcem-sin-mu-je-bio-kum/
June 8Jun 8 Malom hteli da ukradu sve sa drugim startom, on ih opet ostavio u prašiniDrago mi je zbog Hađara.
June 9Jun 9 On 7. 6. 2026. at 16:56, levi said:nisu lepo zakrpili rupe na putu. izbacite ih više iz kalendara jebeš trku na kojoj ne možeš da obidješ ni bolid koji ima kvar ...edit : ali dok je ova staza puna i ni ti nema obilaženja, sve je ok Edited June 9Jun 9 by Lezilebovich
June 9Jun 9 Gledam Rasela kako pokušava da progura nos negde tu pored Hađara, kao pas u sezoni parenja kad pokušava da napne ženku, i ne može, nema gde... nema ni promil šanse.Kome je to u interesu da ga jebem baš. A ne može ni staza da se proširi valjda... sve je usko tamo. Nema smisla. Ako hoće toliko da održe tu trku, mogu da je naprave da bude kao one time tral etape u reliju. Bukvalno da se svede na kvalifikacije. Ne znam kako drugačije. Ili nek je izmeste u ona brda iznad. Mislim ovo je komično, i Noris je bio brži od Gaslija pa nije imao nikakvu šansu da prođe.
June 9Jun 9 U Monaku nema obilazenja od kako je pratim f1, znaci od 90ih, ne verujem i ranije da je bilo puno. Ne znam cemu kuknjava svake godine. Staza ne trpi greske, takva je kakva je i ne treba je dirati. Treba smanjivati bolide.
June 9Jun 9 Bilo je nekoliko predloga da se redizajnira staza na nekim mestima kako bi se olaksalo preticanje, pisali smo ranije o tome, ali sve je za sada ostalo samo na idejama. Bolidi i ako se budu skracivali i suzavali, to ce biti minimalno. Staza je neadekvatna odavno, ali tradicija..