March 6Mar 6 Author kad sam video FP1 reko nista od mcl-a. piastri me demantovao odmah na FP2 sjajnim rezultatom - najbolje vreme celog vikenda Edited March 6Mar 6 by Mr.Mxyzptlk
March 7Mar 7 Cela ova generacija za sada deluje kao kurac, kad krene super clipping na pravcu i auto usporava a pravca još ima, kakav je to najbrži cirkus na svetu...
March 7Mar 7 On 11. 2. 2026. at 10:43, Mr.Mxyzptlk said:ubicu se ako ovo bude raselova sezona. najljigaviji lik na griduMeni su jezive ove razlike od pola sekunde u kvalama.U trci ce to biti jos drasticnije.Svejedno ko osvoji, ne bih da bude jednostrano a tako deluje.
March 7Mar 7 Ovoliko “unapredjenja “ i formula sporija bas dosta . Biće lepo gledati kako Max pretice sa ovim novim pravilima Cenim da će do 10 kruga dodji u prvih 10 minimum .Još je rano za neke ozbiljnije ocene pogotovu prvih par trka … Edited March 7Mar 7 by elementary
March 7Mar 7 Mislim da je prerano za definitivne prognoze, pogotovo što smo na početku development cyclea. Pride, nismo videli Maxa realno, ako je Hadjar bio na 8 desetinki, Max je kontam na 4 od mečke, možda i manje.
March 7Mar 7 6 hours ago, fillex said:Cela ova generacija za sada deluje kao kurac, kad krene super clipping na pravcu i auto usporava a pravca još ima, kakav je to najbrži cirkus na svetu...U prilog tome:Russel već može da ladi šampanjac lagano, bar da je Kimi kud i kamo bliži ali i on kasni debelo. Welcome 2014 Videćemo koliko će promena uslova merenja kompresije u junu da obuzda Mečku, ali do tad već može biti i rešena sezona. Edited March 7Mar 7 by ducca
March 7Mar 7 Najveca je steta sto su bolidi konacno nesto manji (kraci, uzi, laksi) nego sto su bili i sto su, jbmmtr, i lepi, a pozadi je ovo djubre od pogonske jedinice. Uzas.
March 7Mar 7 Ima li da neko prati IndyCar? Za par sati je trka, Mick Schumacher startuje 4. Postoji li neki potok™?
March 7Mar 7 I meni se svidjaju bolidi estetski, kao i veci broj vozaca na stazi. Ali to je otprilike sve i ne verujem da cemo imati tri vozaca koja imaju sansu za titulu. Rasel je odlican vozac ali ako je neko video Maxa kao kurcevitog sampiona, wait till you see this guy…Edit: a ni dva Edited March 7Mar 7 by Guuundogan