Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Otimanje Grenlanda

Featured Replies

Ljudi, razlaz, problem je riješen

"Isključivo takav model, dakle dogovor Danske i SAD-a uz poštivanje volje naroda Grenlanda, prihvatljivo je rješenje ove situacije”

O aktualnoj političkoj i vojnoj situaciji vezanoj uz Grenland oglasio se danas priopćenjem predsjednik Republike Zoran Milanović. Ističe kako "s obzirom na aktualne političke pa čak i vojne pretenzije prema Grenlandu, autonomnom dijelu Kraljevine Danske, o Grenlandu i njegovoj budućnosti može odlučivati isključivo grenlandski narod u skladu s pravom na samoodređenje koje mu daju zakoni Kraljevine Danske."

- Ne postoji ni jedan sigurnosni razlog koji može biti iznad tog prava naroda Grenlanda-poručio je Milanović. Uvjeren je, dodao je, kako se sve zabrinutosti vezane uz sigurnost, o kojima se govori u zadnje vrijeme, mogu i moraju riješiti kroz dijalog i suradnju Danske i Grenlanda s SAD-om te u okviru Sjevernoatlantskog saveza čije su ravnopravne članice obje države. Pitanja sigurnosti nisu ni na koji način, naglasio je Milanović, povezana s međunarodnopravnim položajem Grenlanda.

- O tome svjedoči i situacija iz vremena “Hladnog rata” kada su SAD uspješno štitile svoje nacionalne interese i branile svoju i sigurnost cijelog NATO-a tako što su, u dogovoru s danskim vlastima, stacionirale svoju vojsku na Grenlandu. Isključivo takav model, dakle dogovor Danske i SAD-a uz poštivanje volje naroda Grenlanda, prihvatljivo je rješenje ove situacije-poručio je predsjednik Milanović.

• Replies 1.1k
  • Views 66.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mogu Danci da im podmetnu sitne lego kocke svuda po Grenlandu..pa da se Ameri nabadaju kad hodaju bosi..i tako ih odvrate. Mom klincu uspeva savrseno protiv mene.

• Tribun_Populi
    Tribun_Populi

E, da se razumemo, SAD preti invazijom na deo teritorije suverene zemlje, jer joj se može i treba trenutnom državnom vrhu da bi MAGAo. Nemojte da vam briga za prava 60.000 eskima, ili koja god smrdlj

• ovo je jedna od najgorih stvari koje su se mogle dogoditi danskoj. danci su vezani pupcanom vrpcom za ameriku i ne samo u poslovnom smislu, vec i kulturnom. imaju dugu istoriju kolonizacije amerike i

Posted Images

2 hours ago, vememah said:
2 hours ago, vememah said:

Amateurs:

The Copenhagen Post

Kremlin says Russia sees Greenland as Danish territory -...

Russia considers Greenland to be Danish territory, the Kremlin said in a statement Friday. The statement also described the security situation around Greenland as “extraordinary” from an international

Gde je Badinterova komisija da odluci da li pravo na samoopredeljenje je jace od terotrijalnog integriteta, sa Zokijem i VdL kao svedocima?

1 minute ago, Budja said:

Gde je Badinterova komisija da odluci da li pravo na samoopredeljenje je jace od terotrijalnog integriteta, sa Zokijem i VdL kao svedocima?

dodaj i Putina, i on je protiv rusenja internacionalnog poretka te za teritorijalni integritet medjunarodno priznatih suverenih drzava i taj rad.

USA je bas alone in this all.

18 minutes ago, zorglub said:

Amateurs:

The Copenhagen Post

Kremlin says Russia sees Greenland as Danish territory -...

Russia considers Greenland to be Danish territory, the Kremlin said in a statement Friday. The statement also described the security situation around Greenland as “extraordinary” from an international

Trolling level: pro.

Ako ništa drugo, biće dobrih mimova

Pa naravno da troluju...

Sledeći level je da ponude Danskoj zaštitu i zajedničko delovanje protiv neprijatelja koji ugržava evaropski poredak i nepromenjivost granica... fantom

Slovenija neće dobiti tarife

Melanija wub

46 minutes ago, Roger Sanchez said:

Ljudi, razlaz, problem je riješen

Sta ces ako te mobilisu..i nateraju da se suprotstavis dojucerasnjim saveznicima..ma ko oni bili ?

Ja sam već mobilisan ... na bojnom polju PPP

15 minutes ago, Roger Sanchez said:

Ja sam već mobilisan ... na bojnom polju PPP

Izdrži, legendo!

...

Moram priznati da neizmerno uživam u ovom samoubistvu iz zasede.

Znam da sam grešan, ali znam i da neće mnogo dugo potrajati tako da uzdržite se od komentara na račun seirenja, bacite bolje neki dobar meme.

Žabokrečina je toliko bila ustajala, da se kosmos morao pobrinuti da idiokratija dobije dostojnog reprezenta koji će delovati kao kašikara u septičkoj jami, a ovaj za sad izuva. Gledanje evropajaca kako se sudaraju kao guske u magli posle svega je priceless.

Još samo da je i malo sreće pa da nama nedićevci nisu na vlasti, bilo bi tiptop.

Edited by Tribun_Populi

25 minutes ago, Tribun_Populi said:

Moram priznati da neizmerno uživam u ovom samoubistvu iz zasede.

Znam da sam grešan, ali znam i da neće mnogo dugo potrajati tako da uzdržite se od komentara na račun seirenja, bacite bolje neki dobar meme.

ko ne seiri u ovoj situaciji, taj je srca kamenoga

4 hours ago, Budja said:

Narod Grenlanda se jeste opredelio - neće da budu Amerika još uvek. Kad budu hteli, napraviće referendum

Vesti iz proslosti

par dana pre izbora ‘25.

Mute je izgleda radio na referendumu oko nezavisnosti ali je ovaj gore isao djonom pa se nije desio; Jens je sa svih 8.5k glasova isao samo jako sa “not for sale”, oko 28k glasalo.

Izgleda ponude od $10k-$100k po stanovniku nisu urodile plodom jer jebes trumpove $$$ kad mozemo da parazitiramo as is + borimo se za nezavisnost.

Ukratko, nista od nezavisnosti&nista od trumpovog take overa

Kad počinje američki desant, koje su kvote?

Bolje da poitaju dok ne stignu Montenegrini,posle tvrdo.

Elem,10% tarife sa pretnjom na 25% ako opstanu tj Trump se ne predomisli ,ima da otkinu Norvesku .Uzgoj lososa pogotovo.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.