Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sramim se priznati...

Featured Replies

• Author

Što se X Filesa tiče, mislim da sam jedan od retkih kome su "Monster of the week" epizode bile daleko zanimljivije od mitologije. Uopšte ne znam šta je na kraju bilo sa Molderovom sestrom, vanzemaljcima i sl., niti me previše zanima.

Edited by Halvard

• Replies 288
  • Views 11.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zašto bi se neko sramio ER-a? Dajte se koncentrirati. Elem, reference na ove prostore. Kapiram da to toga dođe tako što uzmu kartu Evrope, zabodu olovkom onako random, pa gde zapadne. Tako i u Marve

• Fun fact, u Hrvatskoj je Marisol bila ono što je nama bila Kasandra, sveopšta histerija, babe koje se na misama mole za nju itd. Jedan moj drugar iz Zagreba mi je pričao da se toliko potresao kad je u

• Seranovi

Posted Images

19 minutes ago, Milošica said:

Ni Kuma ne voliš?

Dobro, to je izuzetak - bar prva 2 dela su fenomenalna

1 hour ago, Halvard said:

Što se X Filesa tiče, mislim da sam jedan od retkih kome su "Monster of the week" epizode bile daleko zanimljivije od mitologije. Uopšte ne znam šta je na kraju bilo sa Molderovom sestrom, vanzemaljcima i sl., niti me previše zanima.

Nisi jedini. Te mitoloske epizode su vremenom postale tesko sranje, prava sapunica bez kraja.

A kad naletim na MOTW epizode, to sa zadovoljstvom ponovo pogledam.

4 hours ago, garcia said:

Peaky Blinders sam kretao tri puta i ne, jednostavno ne.

ne mogu dalje od druge epizode.

Cosa Nostra s gadjenjem gleda na birmingemske lopuze i ubice lolol

Gledala sam raznije meksičkih serija kod drugarice gde je cela familija gledala, kad počinje baba familias se razdere POČINJE i svi se nacrtamo u dnevnoj.

Guilty koji niste pomenuli mi je bila Žađe, obožavala sam.

Gledala sam skoro slatku špansku seriju kao seks i grad, 4 drugarice, zove se Valeria, tu se pojavljuje lepa profesorka klasičnog baleta iz Un paso adelante i izgleda i dalje bogovski

Dobre serije koje mi nisu legne: Wire i Sopranosi (baš te dve najbolje)

• Author

1 minute ago, Katikon said:

Guilty koji niste pomenuli mi je bila Žađe, obožavala sam.

Pre nekoliko meseci je na HBO krenula neka brazilska sapunica, ona igra jednu od glavnih uloga. Rekoh da bacim pogled, znam da neću imati strpljenja da gledam, ali makar da vidim kako izgleda Đovana Antoneli nakon 25 godina.

I izgleda mlađe i bolje nego tad. WTF.

47 minutes ago, Lancia said:

Cosa Nostra s gadjenjem gleda na birmingemske lopuze i ubice lolol

tenor.gif

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Nisi jedini. Te mitoloske epizode su vremenom postale tesko sranje, prava sapunica bez kraja.

A kad naletim na MOTW epizode, to sa zadovoljstvom ponovo pogledam.

Mitoloske price imaju smisla do prvog filma, kada se, sto se mene tice, prica i zavrsava (film nije neki, al to je druga stvar).

Sve posle je bilo bez veze, zao mi je sto je Milenijum prakticno zavrsen u tom periodu X Files.

BTW, bas sam voleo Milenijum tad, Lens Henriksen mi je bio vrhunska faca, bas me zanima na sta bi mi to licilo sad kad bih pogledao.

Gleda sam i Lone Gunmen, ona tri ludaka teoreticara zavere. Onako je bilo.

Edited by Sludge Factory

• Author

Evo vam Barajeva, nevernici fantom

Još je luđe nego što sam zapamtio laugh

On 20. 10. 2025. at 17:53, Katikon said:

Gledala sam skoro slatku špansku seriju kao seks i grad, 4 drugarice, zove se Valeria, tu se pojavljuje lepa profesorka klasičnog baleta iz Un paso adelante i izgleda i dalje bogovski

A kako tek izgleda najmlađa članica ansambla Dafne Fernandez

image.png

• 3 weeks later...
IMDb
No image preview

На тајном задатку (TV Series 1984–1985) 7.7 | Action, A...

1h

Drugarica me podsetila na ovaj dragulj iz 80-ih.

Originalni glumac se slučajno ubio igrajući ruski rulet. Holdin out for a Hero u soundtracku.

Ovo je pravi guilty pleasure.

Edited by Arkadija

• 3 weeks later...
On 20. 10. 2025. at 18:33, Sludge Factory said:

Mitoloske price imaju smisla do prvog filma, kada se, sto se mene tice, prica i zavrsava (film nije neki, al to je druga stvar).

Sve posle je bilo bez veze, zao mi je sto je Milenijum prakticno zavrsen u tom periodu X Files.

BTW, bas sam voleo Milenijum tad, Lens Henriksen mi je bio vrhunska faca, bas me zanima na sta bi mi to licilo sad kad bih pogledao.

Gleda sam i Lone Gunmen, ona tri ludaka teoreticara zavere. Onako je bilo.

Mlenijum je počeo odlično.

Po meni, izgledao je onako kako je X files trebalo da izgleda da ga nisu (bespotrebno) razvodnili.

Posle prve ili na pola druge su se Karter malo pogubio sa onim tripovima o kraju sveta pa su i oni smorili.

2 hours ago, steins said:

Mlenijum je počeo odlično.

Po meni, izgledao je onako kako je X files trebalo da izgleda da ga nisu (bespotrebno) razvodnili.

Posle prve ili na pola druge su se Karter malo pogubio sa onim tripovima o kraju sveta pa su i oni smorili.

Secam se koliko sam bio odusevljen prvim dvema epizodama Milenijuma, koje su bile klasicna 'profajler juri serijskog ubicu prica', vilica do poda. To je bilo vreme kada je Fincerov Sedam bio hit i sve njegove neuspesne kopije (Uskrsnuce sa Kristoferom Lamberom recimo), ali smo se i na njih lozili. Ni sam sigiran da bih i smeo sad da uzmem da pogledam Milenijum, plasim se da bi mi se srusilo sve D

Jel se secas one epizode kad cetiri djavola sede u nekom kaficu i nesto diskutuju? Mi ih vidimo kao djavole, ali u seriji ih vide kao obicne matorce. Uvrnuto skroz.

Niko ne spominje "Only fools and horses"? Mucke!

Meni omiljena serija, nadam se da je jos neko zna - "Becker" - Ted Denson (e, da, kafic Cheers!) - NY, doktor cinik, vlasnica nekog kafica, crnac-vlasnik novinskog standa, dve medicinske sestre...odlicna!!

Becker

Pominjao ja Bekera više puta.

"Hey! Foreign guy! Do you really enjoy that music or it's just the thrill of having electricity?"