December 24, 2025Dec 24 6 minutes ago, Amos said:Uh, jeziv doskok CamaPakao. Luda tekma, seva na sve strane.
December 24, 2025Dec 24 Denver ne može ništa da odbrani ili bolje rečeno ovi ne maše, kako god al ide mi Dallas na q.
December 24, 2025Dec 24 Šteta, jeste bio sam Votson, ali bih više voleo da je Jokić uzeo šut. Baš im ne leži Dalas, dobar deo tekme su potpuno dominirali u reketu.
December 24, 2025Dec 24 I po meni nepotrebna asistencija, ko će pre dati koš, PW trojku ili Jokara ove njegove parabole, al, eto, taman, kraj da dodatno popizdiš.
December 24, 2025Dec 24 Rokici na 0:2 nakon što su tukli Nagice, i to od Kingsa i KlipersaAdelman 4d šah
December 24, 2025Dec 24 Author 8 hours ago, reg said:Šteta, jeste bio sam Votson, ali bih više voleo da je Jokić uzeo šut. Baš im ne leži Dalas, dobar deo tekme su potpuno dominirali u reketu.Dallas im ne lezi jer je veci od njih. Nuggetsi su tim koji bazira igru na visini i snazi. Onda kada dodje neka Minnesota ili Dallas, oni ne znaju kako to da brane... A opet, isti taj Dallas ili Minnesota imaju probleme sa atletskim timovima, jer su balvan do balvana. Nuggetsi to mogu da neutralisu kada su kompletni, jer AG i CB ti daju i snagu i atletiku. Ako njih nema, onda ostaje sta ce Jamal i Debeli da urade u napadubtw, ako je Camu ACL, a izgleda po svemu da jeste, pisi propalo... da covek poludi jebote. od kada su uzeli titulu ne mogu mesec dana da sastave da makar 2 igraca nisu sjebana
December 24, 2025Dec 24 jbt koje sranjeajde za denver, sto ih potencijalno vidno ogranicava, nego mi zbog njega zao, delovalo je kao da se taman uklapa
December 24, 2025Dec 24 konacno sastave dubok tim al ne lezi vraze. 3 startera u prva 2 meseca sezone, neverovatno
December 24, 2025Dec 24 Jebem li ga, ja nisam imao muda da pogledam usporeno. Rifrešuje se tajmlajn za update.Naleti čovek usput na svašta.