May 6May 6 Pazi sad kad najluzerskija ekipa predvođena dvojicom najluzerskijih igrača osvoji titulu nakon što su jedva preživeli prvu rundu i umalo ispali na tipično luzerski način.
May 6May 6 1 hour ago, Venom said:Pazi sad kad najluzerskija ekipa predvođena dvojicom najluzerskijih igrača osvoji titulu nakon što su jedva preživeli prvu rundu i umalo ispali na tipično luzerski način.Sanse su nula ili teze istoj. Edited May 6May 6 by 1n54jd3r
May 6May 6 Author sada odgledah snimak Lakersa i OKCnenormalno je da LeBron sa 41 godinom i nesto pride, u playoff tekmi, gde igra MVP lige i po nekima najbolji kosarkas danasnjice, bude najbolji igrac na terenu. ogromna je steta sto je Luka povredjen i nema s kim da igra. kakva je ono grupa antitalenata oko njega, predvodjena Reavesom. btw, Shai je toliko jebeno limitiran kada se dozvoli ljudima da igraju odbranu na njemu kao sto OKC igra na protivniku, jedino je Reaves ograniceniji...
May 6May 6 kaže Peđa Drobnjak u podcastu da je upitno da li bi neki tim dao bilo šta konkretnije za Mareja i Gordona i da, kad bi se on igra GM-ovanja, bi rizikovao sa trejdom Marej za Dža Moranta. misli da bi Memfis to jedva dočekao kako bi se otarasio problematičnog, i da bi ovaj mogao da proradi u Denveru i bude upgrejd. vrlo zanimljivo razmišljanje. Edited May 6May 6 by Svarog
May 6May 6 uf, Jah Morant je ono skupa koska, ne bih ja to dirao ni govnavom motkom. da je rekao Trae Jang pa ajde, isto sranje, drugo pakovanje, ali bi bar ustedeli 10ak milki za potrositi na nekom drugom mestuna Redditu sam video jako zanimljiv predlog trejda - Kajri, Gaford i pik za Mareja i Zeku Nadjija. Ja bih to prihvatio oberucke, a ima i smisla za obe strane.ali slazem se da ce jako tesko dobiti nesto za njih dvojicu sto ce ih uciniti boljom ekipom od onoga sto vec jesu.
May 6May 6 Author ako Denver da Jamala za Moranta, ispisujem se sa kosarke i upisujem na rukometcuj proradi u Denveru... covek je sredio da otpuste trenera jer su igrali timsku kosarku, pa nije sve zavisilo od njega. uz to ima dve kazne za oruzje, i to ne jer su ga uhvatili, vec zato sto ih je postovao na svoj instagram. da ne pricam da postoje dokazi da je njegov cale/ujak ili ko vec organizovao nisanjenje na ekipu Pacersa, ali posto NBA nije imala dokaz da je to nuklearno naoruzanje, nisu mogli nista da urade... koji god da je to podcast, to treba zatvoriti, jer je kolicina gluposti u samo toj jednoj recinici dovoljna da pobije sve pcele na Zlatiboru, a ionako imamo problema sa odumiranjem pcela
May 6May 6 31 minutes ago, Svarog said:kaže Peđa Drobnjak u podcastu da je upitno da li bi neki tim dao bilo šta konkretnije za Mareja i Gordona i da, kad bi se on igra GM-ovanja, bi rizikovao sa trejdom Marej za Dža Moranta. misli da bi Memfis to jedva dočekao kako bi se otarasio problematičnog, i da bi ovaj mogao da proradi u Denveru i bude upgrejd. vrlo zanimljivo razmišljanje.Mislim da bi Memphis morao da da još nešto, jer ovog niko neće. Murray je makar izgurao all star sezonu i ima pedigre pobedničkog igrača, iako mu je ugovor kanal. Verovatno pikovi jer ništa drugo nemaju, ali neće oni to. Mogao biti da se nađe još jedan tim za trejd. Neki kojima fali neko da da koš kad je teško. Možda Magic, možda imaju mesta u capu. Njima Jamal, Denveru Ja, i još neko, Memphisu expiring ugovor plus neki talenat. Možda Rocketsi, oni imaju Vanvleeta valjda još uvek.Ipak i meni je zanimljivo, još da stave Kempa kao pomoćnog trenera i imamo sve Glijeve heroje u Denveru.
May 6May 6 Ako Temetrius predje kod mlitavog ode sve u tri majcine, jedino da navijam da bude neki trojanski konj i napravi totalni haos pa umesto ispadanja u prvoj rundi da ne udju uopste u plejofIpak ne, dajte Jokari jos jace saigrace jer ni ovi koji su pred pocetak sezone bili najjaci ikad sad odjednom ne valjajuVideo sam da Moranta pominju za Minesotu, najblaza varijanta sa Ridom (plus ne znam sta jos) a u nekoj najgoroj Rendl. Ovo prvo bi mozda sljakalo skroz ok, smirili bi ga Vukovi i kidao bi kao u najboljim danima
May 6May 6 53 minutes ago, Svarog said:kaže Peđa Drobnjak u podcastu da je upitno da li bi neki tim dao bilo šta konkretnije za Mareja i Gordona i da, kad bi se on igra GM-ovanja, bi rizikovao sa trejdom Marej za Dža Moranta. misli da bi Memfis to jedva dočekao kako bi se otarasio problematičnog, i da bi ovaj mogao da proradi u Denveru i bude upgrejd. vrlo zanimljivo razmišljanje.Jednom je Drobnjak rekao da probaju da pojure Jaylena Browna ,što ima nekog smisla ,pogotovo sad jer em što je loše odigrao ,mislim da je jedini allstar star sa negativnim +- , a krenuo dase nalupetava po podcastima ,i navijačima je dojadio Kakovo li je stanje sa Zack Lavinom on se jednom dovodio u vezu sa Denverom
May 6May 6 Uf nikako Tre Jang, on je gori od Mareja, a La Vina bih još manje voleo da vidim tamo. Volim kad krpe rupe onim što im ne treba umesto pouzdanim trpačima, to je baš dobra taktika.
May 6May 6 Brt, nabrajate sve značajno lošije igrače od Jamala. Lavin jbt. Najgori ugovor lige.Zašto ne bi uzeli Bukera, Markanena, Bransona, Janisa, Mičela...
May 6May 6 Mislim da je ideja da ako menjaju Jamala, dovedu nekoga ko nece da bude rupa u odbrani. Ne mora da ima 20+ poena u rukama.