Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Proslo mi je ispod radara ovo: AG nije zeleo Vestbruka u ekipi jos jednu sezonu?

• Replies 6.3k
  • Views 265.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Just now, 1n54jd3r said:

Proslo mi je ispod radara ovo: AG nije zeleo Vestbruka u ekipi jos jednu sezonu?

Nova uprava nije zelela Vestbruka, on tvrdi da su mu rekli da ne uzima svoju opciju (vet minimum). Moja pretpostavka je da je to zbog svađe u svlačionici između Vestbruka i AG-a (ako se sećaš bio članak ESPN-a dok se još igrala serija sa OKC, pa je AG isprozivao medije što prenose događanja iz svlačionice, rekao kako poštuje Vestbruka i sl, ali nije negirao). Druga opcija bi bi bila da su hteli da Adelman da šansu nekom mlađem, ali mi to zvuči kao da su doveli dva Buta na mesto jednog.

Edited by reg

brus braun (nije puno mlađi) je doveden umesto rasela za, doduše, 1M manje, verovatno je i to bio jedan od razloga rastanka. ja gotivim rasela i žao mi bilo što je otišao, ali ok, košarkaška odluka, verovatno pogrešna.

ali prosto bode oči koliko je ona prošlogodišnja ekipa imala više energije i žara u plejofu, sve onako sakati i bez klupe, MPJ bez jedne ruke, u odnosu na ovo bušnokurtonsko izdanje. a pola te energije je u raselu.

Odgledao drugo poluvreme Orlanda i Detroita, stvarno bizarna utakmica, što reče onaj tvit koji je neko preneo, vratiće Medžik košarku 20 godina unazad. Trebalo je da Orlando promaši 20 šuteva da bi se setili da može Bankero i na ulaz da ide. Posle stavio završnicu Klivlend - Toronto. Da Etkinson nije ubacio Šredera bila bi gotova serija, čovek nije sposoban da prenese loptu preko polovine i stavi u ruke Hardenu. Na kraju pustio Denver - Minesota da odgledam celu na miru, četvrti napad Jokić igra leđima, čuva ga Rendl, čovek vraća Braunu da šutne trojku. Idem sad da lajkujem mickov post.

• Author
On 1. 5. 2026. at 6:05, Zli Gli said:

Sam je kriv jer je burno reagovao, on je tu najveci slepac ispao opet jer je inicirao

Rendl i dalje nula, napad generalno zastekao ali sreca pa i Nagetsi bacaju cigle pa imamo ovih +3 i napad

Jedini sam gadjao 4-2 za Minesotu, igrajte za mojih 25 poena u pogadjalici jbg

cekaj, kako je inicirao? vrckao guzicom pa je onaj klinjo morao da ga gurne s ledja i to posle pistaljke? jako me zanima koja se to gimnastika desava u tvojoj glavi kad kazes kako ga je lik gurnuo s ledja, nakon cega kazes da je Jokic inicirao?

Jokic je odigrao seriju kao baba najgora, a Jamal je bio jos gori... potpuno zasluzen prolaz Wolvesa, steta samo sto ce ih Spursi oprati sa pola snage, jer bez cele bekovske rotacije mozes samo pored Murraya i Jokica da postizes poene kako ti padne na pamet.

Jokic je inicirao u smislu preterane reakcije, osim ako opravdavas i to kao rekaciju na najblaze moguce gurkanje i onaj kvazi zalet u cetvrtom mecu na Mekdanijelsa koji ga je maksimalno iskulirao i cak gurnuo sa podsmehom, izblamirao se Jokic tu prilicno

Generalno gledano je teatralan i kad iznudjuje faulove, to je jedan od razloga zasto mi nije simpatican i pozitivan mada je veci deo igraca danas tako pickast pa se mozda samo prilagodio, ajde

9 hours ago, goofs said:

brus braun (nije puno mlađi) je doveden umesto rasela za, doduše, 1M manje, verovatno je i to bio jedan od razloga rastanka. ja gotivim rasela i žao mi bilo što je otišao, ali ok, košarkaška odluka, verovatno pogrešna.

ali prosto bode oči koliko je ona prošlogodišnja ekipa imala više energije i žara u plejofu, sve onako sakati i bez klupe, MPJ bez jedne ruke, u odnosu na ovo bušnokurtonsko izdanje. a pola te energije je u raselu.

Osam godina razlike, prava sitnica. Sa Brownom su uzeli titulu pa je pokusala da se ponovi hemija koja ove sezone nije uspela.

Edited by Micko8

3 hours ago, Zli Gli said:

Jokic je inicirao u smislu preterane reakcije, osim ako opravdavas i to kao rekaciju na najblaze moguce gurkanje i onaj kvazi zalet u cetvrtom mecu na Mekdanijelsa koji ga je maksimalno iskulirao i cak gurnuo sa podsmehom, izblamirao se Jokic tu prilicno

Generalno gledano je teatralan i kad iznudjuje faulove, to je jedan od razloga zasto mi nije simpatican i pozitivan mada je veci deo igraca danas tako pickast pa se mozda samo prilagodio, ajde

Te njegove reakcije su plod nemoci. Ovaj ga prozvao tokom serije a pri tom nista nije pogresno rekao i jos je to svoje prozivanje Jokica opravdao na terenu. Ume Jokic da bude poprilicno prljav igrac na terenu kada mu rezultat ne ide na ruku.

Edited by Micko8

kakvi su ovo napadi Bostona, kakva je ovo petorka happy

Boston se muci da poentira protiv File, 4 poena za 4 minuta.

Boston se muci da pokrije Embida. A u napadu ih ne sluzi sut.

Odlican povratak Bostona i vodjstvo. White se probudio i zasuo Filu trojkama. Lepu sekvencu imao i Pricard. Borba, prava PO game7 tekma.

Kakva je zver Embid kad je zdrav.

+18 vodi Fila. Deluje da nema povratka za Boston.

Edited by 1n54jd3r

Kako igra Fila, čas košarke protiv ovih trojkaša. Svaki put kada se pružila prilika Maksi poentira sa poludistance, Embidu se šalju lopte u reket kada postoji mismatch. Sad je počeo Boston da igra zonu, ali moraju da prestanu sa prangijanjem (ili da počnu da pogađaju).