Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Rekoh vam da ništa od Denvera i da ne ide to tako da će oni sad odjednom, a vidi se kroz celu sezonu da numeju.

Oni nemaju igru da možemo sa sigurnošću da kažemo da će Vašington da pobede ako im treba.

Neverovatno je zaista branjenje Adelmana kroz čitavu sezonu i ignorisanje da problem postoji.

Malo smo puta videli da su svi igrači raspad, a onda se promeni trener i svi razbijaju.

Pošto je Minesota timčina u pm, naročito bez Edvardsa, Dosunmua, Divinćenca i Andersona.

Sad su odjednom svi prevare i niko nume da igra košarku i Nageci nemaju tim, a bilo je da je Denver ošurio prelazni rok.

• Replies 6.3k
  • Views 265.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

9 minutes ago, Zli Gli said:

Blamiras se nepotrebno, jako los tajming. U veceri kad su primili mali milion poena preko tvog miljenika i izgubili od osakacenog protivnika, realno je mozda najbolje cutati

Pokazalo se da nije lider, uz standardno ocajnu odbranu to je sasvim dovoljno da fanovi utihnu bar do sledece sezone

Čuj tajming, to je za šipkaše i slične groupie girls. Moj respekt spram Jokare je krajnje umeren, naročito kad ga staviš pored onoga što o njemu pričaju šekovi i barkliji.

Sekovi i Barkliji koji rade za TNT ili koga vec i posao im je otprilike da hvale igrace i prodaju taj NBA proizvod na najbolji moguci nacin (ako izuzmemo Shaqtin' a fool, jel)

Kazem, sad je onaj momenat da se malo smanji prica o Jokicu, odigrao je odvratno prva 4 meca kad se lomila serija a nije povukao dovoljno ni veceras i prosto treba to da prihvatis jbg, znam da boli ali ce proci

• Popular Post

Skedeca sezona je nasa, samo da uvaljamo negde trenera, da nadjemo centra da odmara jokica, ozdravimo gordona i pwata, zavaljamo jamala, brauna i alberta nadja i uzimamo mmw.

Nikako ne mogu da razumem ovo od sinoc i zato imam problem sa NBA. Dve ekipe koje se naizmenicno pobedjuju u seriji, nema tu sad neke dominacije i odjednom utakmica sa rezultatom od 50 razlike.

To mogu da objasnim jedino nekim suludim kladionicarskim dogovorima.

Jbt, koliko je lepo, sad cu da skuvam kafu pa da ukucam jokic u search na tviteru i da citam kako seru po njemu.

Nije loše ovako, sad može da stigne na reprezentativni prozor u junu

Dobro, nemoj da mi kvaris jutro, molim te.

Kad smo kod Šeka i Barklija, mislim da su oni jedino više propali od Nageca.

Uvek je bilo, ali sada je zaista krajnje neozbiljno, čak su i Šeku rekli - nemoj onu tvoju analizu, reci nešto drugo.

Mnogo su mu jake analize inače, uvek jedno te isto kaže, oni ne gledaju uopšte utakmice, pogledaju malo boxscore i to je sve. Ne znaju ni imena igrača, ko za koga igra...

Ok, malo je drugačiji format i sve je to umelo da bude drugačije i da se nekako nadomesti kroz humor, ali humor je odavno postao izlizan, ponavljaju jedne te iste fore koje samo određeni broj puta mogu biti smešne.

Evo, ušao sam u video i analizu tekme, nisam ni morao, znao sam da je Šek iskompleksirana budala koja neće nikada pohvaliti Gobera makar imao 40-20-20-10.

Možemo čuti i izvrsne analize da Šek nikada nije imao nijednu jedinu lošu utakmicu u plejofu i njegovu kritiku superstarovima kad odigraju loše jer nema igranja loše, on je svaku ošurio. Da bi onda u sledećoj emisiji već pričao drugo.

Inače, Šek tim preterenim kurčenjem već stvara kontraefekat.

Umesto da ne dira svoj legasi i da stoji tu gde jeste, a visoko je, ovako čoveka malo tera da postavlja pitanja poput onog kako je to takvoj nezaustavljivoj sili rekord karijere u plejofu 46 poena? Rekao bi čovek po njegovim pričama da je svaku tekmu davao 50 poena. Što sve tera ljude na razmišljanje da li je zaista bio tako dobar ili je mit.

• Popular Post
12 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Jbt, koliko je lepo, sad cu da skuvam kafu pa da ukucam jokic u search na tviteru i da citam kako seru po njemu.

Ako otvoris i pogledas naloge tih koji seru po Jokicu, videces da su bar 70% njih prodavci polovnih automobila iz Srema :)

8 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Dobro, nemoj da mi kvaris jutro, molim te.

Izdrzi, posle si miran bar dve godine

27 minutes ago, Defunctus said:

Nikako ne mogu da razumem ovo od sinoc i zato imam problem sa NBA. Dve ekipe koje se naizmenicno pobedjuju u seriji, nema tu sad neke dominacije i odjednom utakmica sa rezultatom od 50 razlike.

To mogu da objasnim jedino nekim suludim kladionicarskim dogovorima.

ako mislis na hawks-knicks, jos u prvoj tekmi se videlo da hawksi ne mogu nista na visokim pozicijama i da treba igrati kroz townsa. i bi tako

I samo bih da poručim Malonjari, pošto znam da čita - nismo te zaboravili!

images?q=tbn:ANd9GcTn_NAsIrKVolHPJbjgQx-

39 minutes ago, precog said:

i alberta nadja

pera