May 1May 1 3 hours ago, Hele said:I samo bih da poručim Malonjari, pošto znam da čita - nismo te zaboravili!Miki maus trener. Najmanje zalsluzan za osvojenu titulu Denvera.
May 1May 1 Pričali su Edin i Miloš da čini mi se Denverovi pikovi prve runde iz 2027. i 2029. valjda idu Oklahomi.
May 1May 1 5 hours ago, kralj said:Neuporedivo je, konkurencija u sportu je kud i kamo veća danas. Te liste se prave po relativno definisanim kriterijumima.Ali u pravu si, kad ovako pogledam gomilu, on sa jednom titulom preskače eventualno Hakima i Šeka. Za top 10 mu treba MVP sezona sa titulom. Ostalo sve ima -dominantan skil, statistički goat, plus revolutionary komponentu na kojoj se danas poprilično insistira, a mnogi i od ovih je nisu imali ni blizu u Jokićevoj meri.Kako moze da bude u top 20 igraca svih vremena a u ovom trenutku, ima samo 18000 postignutih poena u karijeri, samo sa jednom osvojenom titulom i sa samo dva odigrana finala konferencije. Ima on te tri MVP titule ali to je samo regularna sezona. On je u poslednje tri sezone imao timove koji su bili sasvim dovoljni da se napadne titula ali on nije pruzio partije koje se ocekuju od all time igraca, nego je padao pod pritiskom i odigrao najgore kada je bio najpotrebniji svojoj ekipi. Da je barem te utakmice odigrao muski pa da se kaze dao je sve od sebe ali ga je tim izdao, ali eto igraci poput Karusa su mu zavrtali jaja i zatvarali ga na kljucnim mecevima.
May 1May 1 Najjaca posledica ovog brodoloma ce biti dramaticno povecanje broja Wembijevih navijaca i na svetu a i na forumu. Svako drugi ce biti bolji world champion od 'malog' iz OKCja...
May 1May 1 Minesota je i napravljena da moze da parira Jokicu. Niko osim Konelija ne bi dao onoliko pickova za Rudija onomad Juti, niti ovakav ugovor Rudiju. To je uradio svesno, da ima tim koji moze da prodje prepreku zvanu Denver na putu do finala.
May 1May 1 16 minutes ago, Ogawa said:Najjaca posledica ovog brodoloma ce biti dramaticno povecanje broja Wembijevih navijaca i na svetu a i na forumu.Svako drugi ce biti bolji world champion od 'malog' iz OKCja...Sparsi su mi zvanično #1 otkako su Sijetlu ukrali tim, a ovaj novi Vrancuz mi je tek onako ok, veći sam fan Harpera npr.Ima nas i non-bandwagonera dakle. Gde su, šta rade @sundance_kid i @Feindouno ?
May 1May 1 Denver ima pikove ovih parnih godina, ali oni nisu trejdabilni čini mi se. Plus sad nastaje kuršlus na tržištu sa ovim izmenama oko draft lutrije, pikovi će imati drugačiju vrednost, ko zna ko će i kako da se snađe tu.Mislim da nema šanse da trejduju debelog, osim ako on sam to izričito i jasno ne traži, a on je sisa da to traži i mrzi ga da se cima.
May 1May 1 9 minutes ago, goofs said:Denver ima pikove ovih parnih godina, ali oni nisu trejdabilni čini mi se. Plus sad nastaje kuršlus na tržištu sa ovim izmenama oko draft lutrije, pikovi će imati drugačiju vrednost, ko zna ko će i kako da se snađe tu.Mislim da nema šanse da trejduju debelog, osim ako on sam to izričito i jasno ne traži, a on je sisa da to traži i mrzi ga da se cima.Pa onda je to onaj scenario koji je neko vec pomenuo Janis/Milvoki. Na kraju ovaj contending prozor 2020-2026 u Jokic eri bice obelezen povredama. Cak je i muceni CB vukao u PO neku (ne znam koju) povredu i nije 100%.
May 1May 1 Sve sve ali kako je neutralisan Marej i Jokic izguran daleko od reketa. Sta znam bar da su nesto pokusali da urade, pa makar igrali sa dva centra, nego apsolutno nista, razbila ih Minesota ko zvecku.
May 1May 1 5 hours ago, goofs said:Pominjah već ranije, sve se crta da budu Baksi 2, Denver Bucks. 2 hours ago, 1n54jd3r said:Npr. siguran sam da bi za Jokica moglo da se uzvuce pet 1st round pickova plus nesto isticucih ugovora da se ispegla kes deo trade-a.Ko mozhe to da im da?
May 1May 1 Mogli su da dobiju toliko a mozda i vise da su ga razmenili u Februaru. Ovako prodje jos jedan plej of koji je odigrao veoma lose. Ne verujem da ce se izazivaci za titule bas mnogo otovriti za njega posle ovakvih izvedbi a ekipama koje grade kroz draft je nepotreban.
May 1May 1 1 hour ago, Lancia said:Sve sve ali kako je neutralisan Marej i Jokic izguran daleko od reketa. Sta znam bar da su nesto pokusali da urade, pa makar igrali sa dva centra, nego apsolutno nista, razbila ih Minesota ko zvecku.Sto ce u reketu kada vise ne ume da resi ni igrace poput Randlle-a jedan na jedan ledjima, vise ga ekipe ni ne udvajaju, stavljaju nize igrace na njega a on kao da je pogubljen. Umesto da ih unosi u kos on razmislja deset sekundi kome da doda loptu, koju mu cuvari iscackaju ili baci pogresno dodavanje . Sa Jokicem je protiv Goberta trebalo forsirati samo pick and pop i roll. Ponavljam, ima odlican sut sa poludistance koji retko koristi , mogao je sam sebi da crta jednostavne akcije u napadu, valjda je stekao neki autoritet u ekipi za desetak godina provedenih u ligi.
May 1May 1 Kako mi je drago što nisam gledao uživo, skočio mi pritisak od highlightsa, ne znam da li da uveče na lpassu odlgedam mirno celu tekmu.58 minutes ago, napadaj said:Meni je Kem Džonson ključ ovako krš sezone. Mali Braun igra odbranu ako ništa drugo, od Kema se očekivalo da bude pametniji od MPJ-a i da ima još bolje procente šuta, a ispao je težak čemer. Naravno, prvog bih zavaljao Džamala, al neće niko da ga uzme.Ne mislim da ova serija (pa ni sezona) može da padne njemu na teret, jest igrao loše, a kao neko ko je bio camp MPJ, ne bih ni da likujem. Meni je ključ krš sezone povreda Jokića i njegova (za visoko postavljene standarde) loša forma nakon izlaska iz povrede. Drugi razlog je i Marejeva loša plej-of forma, posebno u poređenju sa ranijim igrama koje je pružao u post-sezoni. Njih dvojica su osovina Denvera, i nakon ovog plej-ofa očigledno je da više ne mogu zajedno da osvoje (ili bi mogli uz pare/ugovore i draft kapital koji Denver više nema).1 hour ago, goofs said:Ajd sad ozbiljno, jako loša sezona Nagica. Pre svih, fikus Adelman ne mora ni da se vraća u Kolorado, može kod ćaće u Portland da gaji...fikuse (xoxo).Prelazni rok je delovao odlično, ali su zapravo jako malo dobili iz toga. Kem nije igrao neku odbranu (mada dobar plejof je odigrao), beli Braun je novi MPJ, crni Braun i THJ nisu nešto značajno bolji bili od Rasela Vestbruka, Jonas neiskorišćen, zapravo najveći iskorak je odradio Votson koji je već bio tu. Išli su all-in i pukli i sad imaju nula manevarskog prostora, a kao ekipa stagniraju, možda i nazaduju, dok OKC, Spursi i neki drugi rastu.Pominjah već ranije, sve se crta da budu Baksi 2, a upitno je koliko će debeli želeti da se cima da na grbači nosi plejin ekipe. Janis to radi pošteno, ali Janis je druga glava.O legasiju kada okači patike o klin, ali na MVP trku može sad da zaboravi pošto mu ovo neće zaboraviti (kao i grčkom bratu što ne zaboravljaju).SAS-OKC će biti jbačko finale zapada, u najavi, a šteta što je kostur s druge strane takav da ćemo gledati Nikse i Filu (ili ajd Boston) u polufinalu, to bi baš bio jedan vintage classic. Ovamo iz drugog dela istoka mi se niko ne sviđa.Nije popularno mišljenje bilo, ali Vestbruk je uz sve svoje mane bio odlično pojačanje, jedini igrač koji istovremeno može da igra odbranu na najboljim igračima protivnika, uzima skokove i organizuje napad. Bez njega i MPJ-a Denver je znatno slabiji u skoku protiv atletskih ekipa poput Minesote. Šteta što se posvađao sa Gordonom, zato što bi im za minimalac dobro došao, ovako nisu imali igrača koji može da organizuje napad (kukali smo još u decembru da im neko takav nedostaje, oni se pozabavili time dve nedelje pre plej-of).Adelman mora da ide, čovek dve sezone gubi u prvoj rundi prednost domaćeg terena protiv, na papiru, igrački slabijih ekipa. Vođenje druge utakmice je bilo kriminalno, a tu je izgubljena ova serija.