May 3May 3 5 minutes ago, precog said:koliko je iritantan mo wagner, ali ume da zapali saigrace.To je baš bolesno
May 3May 3 majko mila, ovde samo fali beni hil muzika. ovi nece osvojiti nikad nista, nijedni ni drugi, uzasna kosarka.
May 3May 3 nesto nisam primetio da ljubitelji staaare kosarke komentarisu nivo kosarke u ovoj seriji. ako neko treba da gleda ovu seriju bez da propuste bilo sta to su oni
May 3May 3 Nisam još stigao kući, ali čitajući forum pomislio sam da Orlando vodi 15 razlike,kad ono vode Pistonsi.
May 3May 3 10 minutes ago, Hele said:@uini kaže da ovo nisu dva raspad timanisu raspad, malko su anahroni i neiskusni i nedovrseni a tekma je sedma. moze da se gleda, ja onako lateralno pratimbata kada korektno igra
May 3May 3 Naravno da moze da se gleda, prava prvenstvena gde je ulog veliki pa se krljaju muskiJok, gledacemo svemirsku igru Nagetsa i njihovu atomsku odbranu na celu sa JokicemPrvi sam u pogadjalici inace i cekam ovde 4-3 za Pistonse ali navijam za Orlando, jebes pogadjalicu Edited May 3May 3 by Zli Gli