May 3May 3 Izbacio bi ih Orlando da se Vagner nije povredio i isli bi jako do finala konferencije sa Niksima minimum, steta bas
May 3May 3 Šemsotm najavljuje da fikus ostaje trener Denvera, da debeli dobija produženje, i da su svi ostali trejdabilni, lolOvaj Detroit je jedna od najgorih 1st seed ekipa u istoriji. Gotivni su mi, ali brate
May 3May 3 Obožavam kad se tako olako kaže da jokić može lagano da igra i sa 40 plus jer mu se igra ne zasniva na atleticizmu.Može k.Tj. može, ali samo ako je prespreman. Ne mora da skače, ali mora da trči i cima se inače ga čeka KLS.Džabe košarkaški IQ ako si nespreman i više te izbuše u odbrani nego što doprineseš u napadu.Baš mogu da se sahrane sa novim maks ugovorom jokiću. Treba da stave neku klauzulu oko treninga, ishrane, kilaže, kondicije...
May 3May 3 Prvi put posle par godina upalim nba malo da gledam. Koji hrkljus , bas sam tekmu odabrao..
May 3May 3 Ovaj mučeni Magic. Oni su i sa T-Macom pukli od Detroita kad su imali 3-1 vođstvo u seriji pre jedno 20 godina.
May 3May 3 Ladno su stavili Toronoto i Klivlend u pola dva, iako će ove drvoseče završiti za pola sata.edit: idu Eminem i White Stripes u dvorani, vratili su me u početak dvehiljaditih, što igrom što soundtrackom Edited May 3May 3 by reg
May 3May 3 2 hours ago, goofs said:Šemsotm najavljuje da fikus ostaje trener Denvera, da debeli dobija produženje, i da su svi ostali trejdabilni, lolOvaj Detroit je jedna od najgorih 1st seed ekipa u istoriji. Gotivni su mi, ali brate2 hours ago, Hele said:Veseljereal roster changes = Jamal ce da odleti
May 3May 3 Malo vise ce biti letenja. AG ili CB rekao bih. Hoce Watsona da produze. I dovodice atleticne defanzivce. Adelman ostaje weak link.
May 4May 4 Nije samo dovoljno poželeti da neko odleti, već i da ima neko ko će hteti da ga uzme i još da nešto smisleno. Rebuild je svakako preko potreban energija ovog tima je goli penis.