April 19Apr 19 Užasno me nervira Green, delom i zato što je talentovan. Ja mislim da je jedno 80% napada završio u ovoj seriji.
April 19Apr 19 Nisam siguran da l me više nervira ova OKC ili oni Lebronovi kiborg Lejkersi. Zajednički im je svakako jbni Aleks Karuzo.
April 19Apr 19 5 minutes ago, MeanM@ said:Nisam siguran da l me više nervira ova OKC ili oni Lebronovi kiborg Lejkersi. Zajednički im je svakako jbni Aleks Karuzo.Što je najgore mene bi Karuzo nervirao i kad bi igrao za tim za koji navijam.
April 19Apr 19 Ma ocigledno pruža to što treba, ima dva prstena sa dve ekipe, treći na putu. Pravi onaj šraf u dobro poslozenoj ekipi. Al je iritantan, jbg, što ću.
April 19Apr 19 Jedino Portland može večeras da poludi i napravi zanimljivu tekmu, sve ostalo mrtva kapa.
April 19Apr 19 26 minutes ago, napadaj said:Jbt, on smršao 20 kila za pola sata.Kako, Jokiću, pls share 😢
April 19Apr 19 2 minutes ago, Valk said:Jbt, on smršao 20 kila za pola sata.Kako, Jokiću, pls share 😢cang slang i tererana Edited April 19Apr 19 by cedo
April 19Apr 19 pa dobro, ako budu dozvoljavali da jednom rukom guras igraca a drugom blokiras onda i nema sta da se igra
April 19Apr 19 50 minutes ago, napadaj said:Zanimljivo da Ameri ne pričaju o jokićevom gubljenju kose pošto su opsednuti tim.Nisam ni znao za pojam hairline i da to postoji pre njih.
April 19Apr 19 33 minutes ago, kralj said:Veseli Bruks, što ga više ne ide - sve manje hesitatea.Brooks je kesa kad dođe PO. Kida kad igra 100% svaku utakmicu, dok su ostali na 90%. Kad dođe PO to više ne prolazi.