April 19Apr 19 Ovo je ono iz sezone kad su uzeli titulu. Mada enivej deluje da ovo OKC ne može da ispusti, prošetaće se do finala zapada gde ih čeka ekipa koja je prošla kroz krkljanac.
April 19Apr 19 1 minute ago, Venom said:Ovo je ono iz sezone kad su uzeli titulu. Mada enivej deluje da ovo OKC ne može da ispusti, prošetaće se do finala zapada gde ih čeka ekipa koja je prošla kroz krkljanac.To se znalo još u februaru, ako ostanu zdravi naravno. Doduše verovatno će ih u velikom finalu sačekati odmoran tim sa Istoka koji je do tada imao samo jednu težu seriju.
April 19Apr 19 Znalo se da su jaki, ali im se namestilo da im dolaze u ovom trenutku najslabije ekipe u drugu rundu. Da je Luka zdrav bila bi druga priča, ali ovako mrka kapa.
April 19Apr 19 Luka može naravno svakoga da natrpa, ali Lejkersi su nacrtana ekipa za idealni mečap OKCu. Ja mislim da Hjuston ovde izlazi iz serije ako se Durant vrati.
April 19Apr 19 Ja nisam ni odigrao, uvek hoću da se napravim pametan, ne ide mi i onda se povodom toga osećam loše.Na početku sam Nolu stavio na 5. mesto.
April 19Apr 19 Ja sam igrao 4-2 za Minesotu ali nisam znao da se vraca Spenser Dzons jbgKenard je inace uvek bio koristan i odradjivao svoje minute korektno a sad evo docekao i da zasija, bas mi drago iako ne volim Lejkerse nikako
April 19Apr 19 Moze Denver da stegne odbranu kada treba. Ako dobiju 4-1 Sotu, ok su za nastavak trke.
April 19Apr 19 59 minutes ago, Zli Gli said:Ja sam igrao 4-2 za Minesotu ali nisam znao da se vraca Spenser Dzons jbgKenard je inace uvek bio koristan i odradjivao svoje minute korektno a sad evo docekao i da zasija, bas mi drago iako ne volim Lejkerse nikakoMuči još uvek Spensera povreda, tako da ima nade za Minesotu.
April 19Apr 19 5 hours ago, kralj said:Ja mislim da Hjuston ovde izlazi iz serije ako se Durant vrati.Tako sam i ja prognozirao ali sad sa sjebanim kolenom cisto sumnjam.
April 19Apr 19 Denver je juče bio preumoran na kraju treće četvrtine, ne znam kako adelman planira da izguraju ceo plej-of sa ovako skraćenom rotacijom. Inače svaka čast za odbranu. Litvanac izgleda neupotrebljivo. Možda par minuta tu i tamo sa swatsonom na 4 i gordonom na 5? Nisam puno gledao ove godine, ne znam da li su već to probali. Inače ako budu imali snage da peglaju ovako odbranu, mislim da mogu jako i do samog kraja
April 19Apr 19 Slucajno sam video sad statistiku onog Francuza prvog pika Atlante, za dva minuta 0-3 iz igre, 4 skoka i faul. Svaka mu cast na aktivnosti
April 19Apr 19 2 hours ago, hooyadahoo said:Denver je juče bio preumoran na kraju treće četvrtine, ne znam kako adelman planira da izguraju ceo plej-of sa ovako skraćenom rotacijom. Inače svaka čast za odbranu. Litvanac izgleda neupotrebljivo. Možda par minuta tu i tamo sa swatsonom na 4 i gordonom na 5? Nisam puno gledao ove godine, ne znam da li su već to probali. Inače ako budu imali snage da peglaju ovako odbranu, mislim da mogu jako i do samog krajaPa kad se vrati P-wat, to je 20-25min sigurnih u rotaciji. Mozda i vise.