April 18Apr 18 Dosta sreće za Denver, umalo da ih ukanali Jonas na početku četvrte svojom ludačkom energijom.Definitivno domaćinsko suđenje, ali Minesota je bila manje agresivna u drugom, imali su jednu deonicu ispaljivanja cigli, kao da su se istrošili. Finc me iznenadio rotacijom, znao sam da je konzerva, ali ne znam kako im je ovo večeras održivo u seriji od šest - sedam utakmica.AG je car, tačno su na jednu njegovu lakšu povredu od završetka sezone. Edited April 18Apr 18 by reg
April 18Apr 18 2 hours ago, 1n54jd3r said:Ma daj, trudi se u odbrani, ide kroz blokove, ne podvlaci se ispod. A Gober se krece u bloku i drzi ga rukama.goberu nisu sudili dva faula u napadu kada se kretao u bloku, da pamtim. verujem da je bilo vise1 hour ago, MeanM@ said:@nisam jaMeni ovaj nbabite kida, bez problema. Obe utakmice vecerasmeni je tamo radio onaj prvi savrseno, celu utakmicu ... bt nba ... nestoi da, mekdenijels govna da jede za ono guranje jokica posle datog kosa. Edited April 18Apr 18 by cedo
April 19Apr 19 hoksi za manje od 3 minuta spustili na 8, 11-0ima sasvim dovoljno vremenahoce li voda u usi editipak nece Edited April 19Apr 19 by cedo
April 19Apr 19 ^gledao sam prvo poluvreme; hawksi dinamicni i ubavo prangijaju ali nemaju sta da traze u reketu niti na skokumoraju da drze fantasticne % suta iz igre celu tekmu da bi dobili knickse Edited April 19Apr 19 by uini
April 19Apr 19 O, kako lepa jutarnja vest. Gde ste Rokeci, gde ste pošli? Zaključa freethrow juče ranije predikcije, ostade mi 4:3 za Rokece, napisao sam početno tako u slučaju da se ni Luka, a ni Ostin ne vrate.Moguće da se Luka vrati za gejm 3, a već je 1:0 i još je Durent povređen.Kenard bog, LeBron tata, Ejton u direktnom duelu pokazao da nije Kapela, smrdljive povrede, bili bi treći lagano, ovako će na OKC.
April 19Apr 19 mislim da ne mozes da korigujes predikciju taman i da je bilo otvorenozvezda bi mogla da nauci nesto od njujork travara
April 19Apr 19 Ali kakva sablonska igra Adelmana, bukvalno svaki minut je isto kao da igraju protiv Vasingtona u sred sezone u nebitnoj utakmici ili protiv Minesote u playoffu.
April 19Apr 19 ovo je wrap za seriju ako Mekdaniels ne igra, možda uzmu jednu pobedu, neviđena gluposthjuston je legitimno lošija ekipa sada sa Durantulom, nego prošle godine bez. ok nije igrao, ali je sramota izgubiti od luke kenard lejkersa
April 19Apr 19 37 minutes ago, goofs said:ovo je wrap za seriju ako Mekdaniels ne igra, možda uzmu jednu pobedu, neviđena gluposthjuston je legitimno lošija ekipa sada sa Durantulom, nego prošle godine bez. ok nije igrao, ali je sramota izgubiti od luke kenard lejkersaAko misliš na moj klip to je iz 2023. godine. Samo sam hteo da ilustrujem kako ga uhvate bijesovi ponekad.