April 18Apr 18 10 minutes ago, nisam ja said:ovi opet ne prenose. ne mogu ni jedan od ovih linkova.bedak. gledaću lajvskor.Probaj ... https://freestreams-live1c.pk/denver-nuggets/
April 18Apr 18 Amazon Prime prenosi. Gledam ko dingospo na TV-u Zapravo grebem se od dece, jer se za to sranje plaća pretplata zbog njihovih crtanih. Zato mi skaču po glavi, jedva ispratih poluvreme
April 18Apr 18 Oce prime prenositi sve? Svakako ga i mi periodično platimo kad se pojavi neko mudo od serije, filma.Vidim da je pass oko 1400 din/mes.Meni ovaj nbabite sljaka Edited April 18Apr 18 by MeanM@
April 18Apr 18 2 minutes ago, MeanM@ said:Oce prime prenositi sve? Svakako ga i mi periodično platimo kad se pojavi neko mudo od serije, filma.Vidim da je pass oko 1400 din/mes.Iskreno sumnjam. Slabo šta su prenosili i ovo je mislim prvi put da gledam NBA na prime. Uglavnom prenosili bzvz tekme. Inače Gober je zločin koji traje. Odigrao je vrhunsko poluvreme za svoje standarde elegancijom slučajno izabranog gledaoca koji pokušava da osvoji nagradu na poluvremenu.
April 18Apr 18 27 minutes ago, 1n54jd3r said:Ant izgleda brutalno. Kao kad bi na igrici napravili prototip beka sa fizikalijama na max.Za njega bi Jordan plivao
April 18Apr 18 35 minutes ago, Mil@n said:Uzeo sam NBA PASS, jel traje mesec dana od uplate ili od 01. do 01.?Ja mislim da se gleda 30 dana od početka pretplate.
April 18Apr 18 Sad se vidi koliko je AG falio zdrav tokom sezone. Nebo i zemlja Denver sa i bez njega. Mozda suludo reci, ali bitniji od Jokica za to kako generalno izgleda ekipa.